10 april 2010

Friends?

Soms snap ik ze niet, mijn vrienden. Soms maken we zoveel fun, kunnen we uren lachen, praten en ons amuseren. En dan hoor ik sommigen van hen 2 weken aan een stuk niet meer. Geen reactie op mijn smsn, niets gewoon.
Soms weet ik niet goed meer wat te denken. Best dat ik sommige onder hen nog vaak zie in de dansschool... anders zou onze vriendschap al lang verwaterd zijn denk ik. Vrees ik. Maar zoals het nu gaat met sommigen onder hen. Echt fantastisch kun je dat ook niet noemen hé!

Zo zou ik supergraag op reis gaan naar Rome. Een citytripje met ons groepje. Maakt mij niet uit wanneer, eind juli, augustus, begin september. Alles is nog vrij! Maar nee, wanneer ik hen vraag of ze zin hebben om mee te gaan... Dan zijn ze niet vrij, augustus weten ze nog niet door herexamens, en september, dat gaan ze dan wel zien. Nog nooit gehoord van het feit dat je een reis boekt op voorhand?! En echt bevestigen dat ze wel degelijk meewillen, dat gaat ook niet!  Precies of het is zo moeilijk om te zeggen of je al dan niet mee zou gaan.

Tzelfde met pukkelpop. Zoveel zin om te gaan, echt waar. Maar alle muziekvrienden zijn er in geslaagd om herexamens te hebben, geen idee hoe ze het gedaan hebben. Lijkt wel een complot!

Dus is mijn zomer, buiten de reis met mijn ouders dan, nog verdacht leeg. En ik haat het. Want anders zal het zijn zoals nu, waar ik in een hele week vakantie nog niet buiten ben geweest, wegens geen reactie op sms'en om af te spreken.

Ligt het aan hen of is er plotseling iets mis met mij?  Pfff


14:03 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

Commentaren

Hey,

Er is niets mis met jou!
Het is helaas wel heel druk deze periode voor studenten, maar ik ben er zeker van dat ze daarna weer tijd zullen maken voor jou. ;)
En anders moet je eens een vaste datum afspreken om af te spreken ;-)

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 10 april 2010

De stress zal wel verdwijnen na een tijdje zeker? :)
Nog iets gehoord van je vrienden?

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 12 april 2010

De commentaren zijn gesloten.