16 april 2010

Verslagje bobbejaanland

En het was gewoon super! Om half 8 's morgens zaten we op de trein richting herentals. Op de trein zelf al veel gelachen met medepassagiers, de bijna 2 uur trein vlogen gewoon voorbij. Rond kwart voor 10 waren we aan het park, daar nog een kwartiertje moeten wachten tot de deuren opengingen. Een ideaal moment om te ontbijten dus :) Vooral 's morgens was het zalig rustig. Niet te rustig (alleen op een atractie zitten is niet leuk) maar juist genoeg volk zodanig dat je iedere keer maximum 2 minuten moest wachten. Zo hebben we smorgens alle atracties van het park 1 keer kunnen doen. Na de middag was er veel meer volk, dan hebben we ons toegespitst op de favoriete atracties. De revolution hebben we waarschijnlijk 10 keer gedaan, de sledgehammer ook 2-3 keer, en sja, de banana battle hebben we ook 2 keer gedaan, resultaat, we waren zuipende nat! zelfs mijn vest onder mijn regenjas was nat! Moet zalig zijn om die atractie te kunnen doen als het 30° is buiten. Nuja nu zijn onze kleren ook snel gedroogd in de zon!

Bobbejaanland is dus zeker een bezoekje waard, neem alleen een regenvest mee, een handdoek & een zak om over je rugzak te trekken, anders is deze ook serieus nat!

Alleen jammer dat de trein op de terugweg geen verbinding kon maken met antwerpen-berchem, waardoor we onze verbinding misten. Met als gevolg 3 keer moeten overstappen en anderhalf uur later thuis dan voorzien :) Best dat het vakantie is :)

Tot snel!

12:36 Gepost door Ejsa | Commentaren (0) |

De commentaren zijn gesloten.