28 april 2010

Stageverslag

Aangezien ik het jullie beloofd heb, volgt hier een stageverslag. Het zal wel niet superlang zijn, vergeef me, maar aangezien ik juist 4 pagina's heb getypt voor m'n stageverslag....

Uiteindelijk valt alles tot nu toe nog zeer goed mee. In het begin was mijn taak 's morgens vooral het verzorgen van het ontbijt. Gasten verwelkomen, vragen welke drank ze willen, opdienen,afruimen, het buffet aanvullen... iets wat ik wel graag doe, alleen wil ik dat later niet alle dagen doen, dat zou me net iets te veel van het goede zijn!

Daarnaast heb ik al eens megemogen met de kamermeisjes, geloof me vrij, das hard labeur! Ge krijgt daar spieren van zu, als ge da ne tijdje doet! Hele dagen sleuren met lakens, stofzuigers, trappen lopen... amai! Respect heb ik ervoor!

Verder nog aan de receptie geholpen, registratieformulieren ingevuld, bestellingen gemaakt....

Hopelijk brengen de laatste dagen nog een paar nieuwe dingen!

 

22:47 Gepost door Ejsa | Commentaren (4) |

26 april 2010

gravity

Because I still feel goosebumps when I listen to it...
wonderfull song!

15:26 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

23 april 2010

Stage

Morgen om half 8 's morgens is het eindelijk zover, dan heb ik mijn eerste dag stage. Ik vind het best wel spannend, doordat ik eco-mod talen gevolgd heb is het mijn eerste stage ooit. Niet echt een idee wat ik mag verwachten dus. Hopelijk is het een toffe ploeg en leer ik iets bij over het dagelijkse leven van het hotel hé !

Morgen post ik wel een verslagje van mijn eerste dag!
Ciaow Ciaow ;)

20:39 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

19 april 2010

geen vliegtuigen in de lucht

staat in dit geval gelijk aan een aantal docenten die geen les kunnen geven! Joepie :D

minder les en vooral een beetje meer ruimte om op een rustig tempo aan schoolwerk te beginnen :D

me happy!

13:15 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |

17 april 2010

Studeermethodes

Niet dat ik het de studenten onder jullie nog eens wil inwrijven, maar de vakantie is alweer gedaan. En jammer genoeg betekent dat dat ik nog maar minder dan 3 weken les heb, en het dan blok is. Doordat er nog een week stage volgt. En dan moet ik nu concluderen dat ik bitterweinig voor school heb gedaan. Veel minder dan ik had willen doen. Ik ben bijna elke dag wel met iets bezig geweest, maar het tempo ging echt niet vooruit. Ejsa+vakantie+studeren is geen goede combinatie, zoveel is duidelijk.
Nuja, in het middelbaar had ik elk jaar zo'n maandje tijd nodig om terug in mijn blokritme te komen... tegen oktober was alles weer in zijn ritme. En dat was goed voor mij, vele taken, altijd wel iets om te doen.... het blokken werd als het ware een vast onderdeel van het leven. En nu, met mijn richting...
Ik beweer niet dat het makkelijk is, totaal niet, maar we hebben weinig of geen taken, geen testen meer... En dus is de blokhouding ferm achteruitgegaan. Ik stel alles uit en doe enkel wat nodig is... En ik vrees dat dat geen goede manier van werken is voor mij.

Daarom, vanaf deze week ga ik proberen elke dag iets te doen. Zodanig dat tegen de echte blok de blokhouding terug aanwezig is. Want ik wil geen herexamens hebben, sterker nog, ik ben niet zo'n student die tevreden is met een 10. Omdat ik van mezelf weet dat ik met een beetje werken voor elk vak toch minstens een 12 moet kunnen halen. En das dan ook een doel voor juni, en dan is een blokhouding wel goed meegenomen ;)

Amai, ik heb hier precies een serieuze tekst over school geschreven. Nuja beter iets schrijven dan mijn blog verwaarlozen denk ik dan ;)

Oohja, another cinderella story gezien, best wel een goede, welliswaar vooral voor meisjes zijnde, film.


Bye!

21:34 Gepost door Ejsa | Commentaren (0) |