30 juni 2010

Examenresultaten- Foute Party - Amsterdam

Ai ai ai, het is weeral zo lang geleden. Nuja, laten we dat dan maar goedmaken met een lang blogbericht hé!
Ondertussen ken ik al bijna een week mijn examenresultaten. En ik mag trots zijn. Het eerste jaar doorkruist zonder herexamens en met goede punten. (Niet 10 keer een 10 ofzo, kon ook hé). Als beloning heb ik mezelf een vakantie van 3 maanden geschonken, als dat niet leuk is!
Na de examens hebben we trouwens een supertoffe barbecue gehouden met ons groepje. Mooi weer, lekker eten, veel drank, wat moet een mens nog meer hebben? De avond ging uiteindelijk veel te snel voorbij, hopelijk volgt er snel een nieuwe barbecue! Daarnaast zit de foute party van Q-music er ook alweer op. Het was zaaalig! Echt waar!
Rond 6u kwamen we toe in Hasselt. Eerst in de subway iets gegeten, daarna in de krappe toiletten onze outfit aangetrokken. Niemand van ons had echt zin om 3 uur trein te doen in een rare outfit dusja :D Daarna even wachten op de juiste bus richting grenslandhallen, en geloof me, je wordt serieus aangestaard door iedereen als je er veel te kleurrijk bijloopt. Swat, het was echt grappig! Eenmaal op de bus waren de mensen zonder kleuren in de minderheid, de busrit zelf was ook één om niet meer te vergeten. Daarna nog een half uurtje moeten wachten tot te deuren opengingen, we hebben die tijd dan maar gevuld door vele foute foto's te trekken!
De party zelf was de max, veel goede muziek, een supergoede plaats (hello 2e rij :D) en een sfeer zoals je er zelden nog één tegenkomt.
Uiteindelijk hebben we een nachtje doorgedaan en hadden we om 06.07u onze eerste trein huiswaards, wat trouwens een 'foute-party-gangers-trein' is geworden :D
Volgend jaar zien ze mij zeker terug!

Daarstraks heb ik dan nog een citytrip richting Amsterdam geboekt, gaat ongetwijfeld superleuk worden. Het rijksmuseum, fotografiemuseum, de grachten, shoppen,...
Een goedkoop hotel (thank you flair-acties) een treinticket en een I love Amsterdam-card, meer hebben we niet nodig om er een fantastische 3 dagen van te maken!

17:26 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

Commentaren

Proficiat!! ;-)

geniet van je trip, Amsterdam is ongetwijfeld prachtig.

;-)
x

Gepost door: Sam | 30 juni 2010

De commentaren zijn gesloten.