30 juli 2010

Amsterdam

Wow, ondertussen zijn we alweer vrijdag. Wat onmiddellijk ook betekent dat de 3 dagjes Amsterdam er alweer op zitten. De tijd gaat gewoon veel te snel hé, als je je amuseert.


Dinsdagmorgen namen ik en vriendin D. om 07.18 h de trein richting antwerpen-centraal. Daar stapten we dan op de trein richting Amsterdam. We hebben zoveel gebabbeld, gelachen en zot gedaan op de trein, het was echt superleuk. De 4 uur trein waren dan ook snel voorbij. Om 11u kwamen we dan aan in Amsterdam. Eerst en vooral hebben we ons een I Amsterdam-card aangeschaft. Zo konden we direct gebruik maken van het openbaar vervoer. Na ongeveer een half uur zoeken naar de juiste bus kwamen we tot de conclusie dat er geen rechtstreekse bus was naar ons hotel. Eerst dan maar de tram genomen naar station Lelylaan en dan met de bus naar het hotel. Daar hebben we ons eerst wat opgefrist en daarna zijn we terug vertrokken naar Amsterdam-centrum. De eerste dag bezochten we het foam-fotografiemuseum, het rijksmuseum en het tassenmuseum. Alledrie zeer leuke bezienswaardigheden. 's Avonds dan nog een lekkere pizza gegeten en wat rondgelopen in het centrum. De volgende dag hebben we dan een boottocht gemaakt, wat superleuk was. Mooi weer, een fris windje en de mooie Amsterdamse grachten, wat wil een mens nog meer? Daarna nog even binnengesprongen in het NEMO, de nederlandse versie van Technopolis, waar er jammer genoeg te veel volk was om alles te kunnen bekijken. Het was er meer een mierennest van mensen dan iets anders. Misschien moeten ze aan de kassa toch een maximum aan bezoekers opleggen? Kwestie dat je er nog iets aan hebt als je het bezoekt. Swat, daarna zijn we nog naar Madama Tussauds geweest, wat opnieuw fantastisch was! Echt leuk hoe ze sommige wassenbeelden zo waarheidsgetrouw kunnen maken! Gisteren was het alweer de laatste dag en zijn we nog wat gaan shoppen in Amsterdam, opnieuw een fantastische dag dus! En daarna was het jammergenoeg alweer tijd om naar huis terug te keren.


Al bij al was het dus een fantastische citytrip.
En inderdaad, Amsterdam kun je nog het best beschrijven met fietsen, grachten en woonboten :)


13:06 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

26 juli 2010

Packing Bags

Morgen is het eindelijk zo ver, dan vertrek ik voor 3 dagen naar Amsterdam met best friend D.
Het worden 3 fantastische dagen, zoveel is zeker. Bij deze bedank ik de flair nogmaals voor hun "citytrip vanaf 30 euro-actie", we gaan ervan genieten!

Tot vrijdag!

12:55 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

23 juli 2010

Druk druk druk...

Je hebt zo van die periodes waarin je je steendood verveelt. Waarin je wanhopig op zoek gaat naar iets leuk om te doen, waar alles saai lijkt. Waar niemand uit je omgeving je een leuk alternatief kan bieden. Periodes waarin de tijd tergend traag vooruit gaat. Periodes die zo af en toe eens voorkomen, gelukkig nooit te lang.

Momenteel bevind ik me vooral in een periode waar ik superveel verschillende dingen wil doen en weinig tijd heb. Steeds opnieuw dingen moeten uitstellen of keuzes maken. Niet leuk, maar alleszinds veel toffer dan niets doen. Dat is zeker.

Hoogstwaarschijnlijk is het daarom dat ik nu over zovéél verschillende dingen zou kunnen posten. Zoveel te vertellen, en opnieuw, zo weinig tijd. Maar weet je, ik ga tijd maken. Beloofd. Want mijn blog, das een beetje 'quality-time', iets waar je tijd voor moet maken.

Vanaf nu kunnen jullie dus veel korte of 1 lange post verwachten, afhankelijk van hoe lang ik tijd heb om te bloggen!
Ik heb er alleszinds al zin in, om hier terug volop te kunnen posten!

16:41 Gepost door Ejsa | Commentaren (0) |

22 juli 2010

Even snel...

Aangezien ik nog maar een dagje terug ben van reis en binnen enkele dagen terug vertrek, hou ik me momenteel vooral bezig met wassen en strijken. Toch al even het nieuwe blogplatform bekeken en enkele aanpassingen gemaakt, hopelijk volgt morgen de langere post met het reisverslag!
Tot snel!

23:11 Gepost door Ejsa | Commentaren (0) |

07 juli 2010

Druk

Tussendoor snel nog even een berichtje posten, want veel tijd heb ik niet. Zaterdagmorgen vertrek ik richting Oostenrijk voor 2 weken en er moet nog zoveel geregeld worden. Laatste aankopen, valiezen maken, wassen en strijken.... t staat allemaal op het programma.
Kheb er alleszinds zin in, kan de vakantie echt wel eens gebruiken!
Tot snel,
X.

19:11 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |