06 augustus 2010

Post-it

Op mijn bureau ligt steeds een blaadje, je kent het wel, zo'n post-it-blaadje. Zo af en toe maak je iets mee waarvan je het zeker en vast op je blog wil vermelden. Ik merkte echter dat ik het vaak vergat of dan pas 3 dagen later terug aan dacht, waarna het zo stom leek om er nog over te vertellen. Vandaar het blaadje. Nu schrijf ik het direct op en kan het dan op mijn blog, de volgende keer ik me aanmeld. Alhoewel, dat is toch de bedoeling ervan. Nu lig ik hier met een blaadje voor me met zovéél verschillende dingen waarover ik nog moest posten. Bij deze zullen we dat nu dan maar in orde brengen zeker? :)

Het nieuwe blogplatform. Persoonlijk ben ik heel tevreden met alle veranderingen. Leuk om zo eens te kunnen zien hoe vaak je blog bezocht wordt, nieuwe mogelijkheden.... En natuurlijk het design. Fantastische verbetering in vergelijking met het vorige systeem. Voor mensen zoals mezelf, die een ramp zijn in die aanpassingen voor eigen design, is er nu eindelijk een moderne oplossing waar je op een makkelijke manier toch nog een paar aanpassingen kan doen. Eindelijk een moderne look, het was nodig!

Nadeel van het nieuwe systeem was jammer genoeg het feit dat mijn google-reader het niet meer deed. Dagenlang was het gewoon de blogs zelf afzoeken naar nieuwe posts. En dan opeens, wanneer hij terug werkte, meer dan 100 nieuwe posts :) Best grappig, en even nog wat leeswerk, maar nu is alles gelukkig weer in orde!

Bijna een maand geleden kwam ik terug van Oostenrijk, en nog staat de post erover niet online. Kort samengevat: het was een supergoed hotel, superlekker eten en supermooi weer, en ik wou nog bijlange niet naar huis! We hebben enkele fantastische wandelingen kunnen doen. Bergtoppen beklommen, vele watervallen (zogenaamde 'schlucht's) bezocht, mooie steden zoals bijvoorbeeld Salzburg gezien.... Zeker en vast een reis die mij nog lang zal bijblijven. Heel waarschijnlijk was het ook de laatste reis die ik met mijn ouders en broer heb gemaakt, wat het ook nog iets speciaals meegeeft hé!

Tenslotte heb ik ergens tussendoor ook nog een juwelenparty meegemaakt. Om kort uit te leggen: een avond zoals de tupperware-party maar dan met juwelen. In mijn geval was het met juwelen van Victoria. Echt leuk om te doen. Je kan alle juwelen rustig op je gemak passen, nadenken over het al dan niet kopen. Veel makkelijker dan in een gewone winkel, waar je op voorhand toch een beetje moet weten wat je wil passen. Aan het einde van de avond had Ejsa er een mooie zilveren ring en armband bij. Bij de volgende Victoria-juwelenavond ben ik opnieuw van de partij!

Nu vlug een doucheke nemen en dan vertrekken richting Kinépolis, waarschijnlijk de film Knight en day. Daarna nog iets drinken met de vrienden, tzal leuk worden!

Tot snel! x

17:35 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

Commentaren

Wat heb jij een leuke blog zeg ;) !
Oostenrijk is echt geweldig, in tegenstelling tot wat anderen soms denken (slecht weer, altijd maar wandelen, ...) vind ik het daar echt super fijn !
Okay, op vijf minuten kan het daar van stralend zonnetje naar gietende regen gaan, maar dat is soms net zo snel weer over hé ;) ..
En wandelen kan je daar toch doen zoveel je wil, of in mijn geval zo weinig je wil ;)..
In elk geval, ik ben ook net terug van Oostenrijk en vond het net als jij geweldig !

Keep up the good work !
Liefs !

Gepost door: Lady Butterfly | 07 augustus 2010

Zou ook graag eens naar Oostenrijk gaan, lijkt me een rustgevend land.

Amuseer je maar ;-)

Sam
X

Gepost door: Sam | 07 augustus 2010

De commentaren zijn gesloten.