08 augustus 2010

Toekomstperspectieven

Eind september is het al zo ver, dan mag ik mijn stageplaats kiezen. Altijd iets spannends, dat sowieso, maar in mijn geval gaat het over een buitenlandse stageplaats voor 5 maand. 5 maand werken in het buitenland, in een hotel dat hopelijk een grote meerwaarde kan geven aan je cv.

En de keuze is moeilijk. Parijs, Zuid-Frankrijk, Groot-Brittanniƫ, Duitsland, Luxemburg...

Voorlopig staat mijn keuze op Zuid-Frankrijk, dan nog het liefst regio Cannes. De school werk samen met enkele prestigieuse hotels daar en het zou wel tof zijn om daar te mogen werken. Daarnaast zou ik eindelijk mijn Frans kunnen verbeteren, ik spreek al een aardig mondje frans maar zou het graag zo perfect mogelijk spreken, ik hou nu eenmaal van de taal.

Maar aan de andere kant zegt iets me dat Duitsland ook een goede keuze zou zijn, mijn Duits zou er alleszinds baat bij hebben. Maar jah, Ejsa en Duitsland, dat klikt niet echt. Moest Oostenrijk daar nu tussenstaan, dan zou het al iets makkelijker zijn...

Nog even tijd om te beslissen, dat wel, maar ergens beslis je nu al voor een groot deel over je toekomst, en dat is best spannend!

Daarnet kwam ik deze live-versie van Angels tegen, gewoon fantastisch! Een van de beste liedjes ooit gemaakt, zonder twijfel!12:00 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |

Commentaren

Ik heb mijn stage in een Belgisch hotel in Frankrijk gedaan, dat loste voor mij meteen het taalprobleem op :-) Je hebt idd wel veel keuze, maar daar kom je wel uit. Succes!

Gepost door: LJ | 09 augustus 2010

Ik zou voor Frankrijk kiezen. ;-)
Misschien omdat ik Duitsland niet zo leuk vind, maar ook omdat het frans een belangrijkere taal is.
En misschien omdat ik toerisme heb gestudeerd en ik graag in die hotels zou werken...

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 09 augustus 2010

Zonder twijfel... la douce France ;-)

Prachtig liedje!! ;-)

Sam

Gepost door: Sam | 10 augustus 2010

De commentaren zijn gesloten.