20 augustus 2010

Knokke

Fantastisch, super, voor herhaling vatbaar. Daarmee is alles eigenlijk gezegd. Maar ik zal maar iets meer vertellen zeker?
De autorit naar Heist was echt super. De 2 jongens vooraan, 4 meiden achteraan. Elkaar al maanden niet meer gezien, hopen nieuwe roddels, er is geen seconde stilte geweest in de auto, zoveel is zeker.
Gelukkig hadden we een 'gereserveerde' parkeerplaats bij een kennis, waardoor we geen parking meer nodig hadden. Best, want serieus, zovéél volk. Hordes mensen, trams die waarschijnlijk dubbel zoveel mensen als toegelaten vervoerden, een boordevolle dijk... Gelukkig toch nog snel een mooi plaatsje gevonden langs de dijk met fantastisch zicht. Het vuurwerk op zich was ook mooi. Niet fantastisch, ik meen al mooiere gezien te hebben, maar toch zeker de moeite waard. Frankrijk was het nu, misschien dat ik nog eens terug ga om één van de andere vuurwerken te bekijken. Zo ver is het nu ook niet dusja.
Na het vuurwerk hadden we allemaal honger en liepen we de dijk af op zoek naar een frituur. Jammer genoeg zijn we geen 1 frituur op de dijk tegengekomen, in de zijstraten waren ze allemaal toe. We hebben dan maar besloten terug te keren naar de auto. Een serieuse wandeling gemaakt met andere woorden, waardoor de frietjes extra smaakten hé. Want ja, we zijn hier thuis nog een frituur binnengestapt.
Rond 2u30 keerden we terug huiswaards, en het was fantastisch. Ben echt blij dat ik iederee nog eens gezien heb!

Vandaag dan terug in Knokke beland, zij het deze keer met de ouders. Opnieuw de dijk gedaan, deze keer die van Knokke en daarna nog de winkelstraat. Het was leuk om te doen, alleen jammer dat Knokke zoveel dure winkels telt. Mooie dingen, dat wel. Maar 250 euro voor een wollen pull vind ik er dan net weer over. En natuurlijk ook weer een supermooie handtas gezien, ook 250 euro. Vlug doorgestapt naar de volgende winkels ;)
Daarna nog een lekker ijsje en terug naar huis. En zo zit de dag er alweer op.
De tijd vliegt zo snel voorbij als je je amuseert!

sun_touched___by_m0thyyku.jpg

20:34 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

Commentaren

Know what you mean ;) !

Gepost door: Lady Butterfly | 21 augustus 2010

De commentaren zijn gesloten.