29 augustus 2010

Ejsa en autorijden...

18 worden was fantastisch. Mijn verjaardag herinner ik me nog zeer levendig. Het was een fantastische dag, vol leuke verrassingen, familie en vrienden. Eindelijk ook dat beetje meer verantwoordelijkheid.

Jammer genoeg brengt 18 worden ook direct met zich mee dat iedereen verwacht dat je kan autorijden. Maar dan ook IEDEREEN! Honderden keren hebben ze het mij al gevraagd: "Wanneer leer je nu met de auto rijden?". Wel, laten we zeggen dat ik hier absoluut niet voor sta te springen. Als er één iets is wat ik echt wil uitstellen, dan is het autorijden. Het lijkt wel alsof ik er een soort van panische angst voor heb ofzo.

Zo'n kleine 2 jaar geleden zat ik in de auto toen de autospiegel werd afgereden, sindsdien is Ejsa gefixeerd op spiegels. Telkens ik in de auto zit en we passeren een andere auto gaat mijn aandacht volledig naar de autospiegels. Niet echt ideaal als je nog moet leren autorijden.
Daarnaast krijg ik ook echt de 'schieters' van dat hele schakel-gedoe. En oké, iedereen legt me wel uit dat het uiteindelijk zo moeilijk niet is. Maar toch, ik weet dankzij mijn dans-ervaring zeer goed dat ik niet goed met handen en voeten tergelijkertijd bezig ben.. nog zo iets dus :)
Jammer genoeg hebben alle familieleden daar niet echt oren naar. Al bijna een jaar zagen ze constant aan mijn hoofd. En dankzij het feit dat ik mijn theoretisch rijbewijs op school behaalde kon ik direct beginnen oefenen... Juuj!

Nu zijn we ondertussen een klein jaar verder en heb ik nog steeds niet gereden. Oké, eens 1 meter. Met direct een paniekaanval en vele traantjes tot gevolg, echt waar.
Ik besef echter wel dat ik het eens zal moeten proberen, want tegenwoordig kun je echt niet meer zonder rijbewijs. Maar toch.... Mijn hartslag kent al pieken als ik er nogmaar aan denk!
Dat worden nog interessante maanden! Ejsa en autorijden, toch geen goed koppel vrees ik :)

Bij deze ook bedankt aan skynetblogs om mijn blog in de kijker te plaatsen, you just made my day!


Driving_into_the_night_by_Nazareanu.jpg

21:50 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |

Commentaren

Ik ben al bijna 24 en heb nog steeds geen rijbewijs... foeifoei. Mij zagen ze dus al 6 jaar rond mijn hoofd, ik kan die druk niet veel langer meer volhouden...
Gefeliciteerd met het in de kijker staan!

Gepost door: LJ | 30 augustus 2010

Haha, je doet me echt aan mezelf denken ;-)
Ik heb ondertussen wel al 20u rijles gevolgd, maar het examen zelf blijf ik echt uitstellen :D
Tijd genoeg ;-)

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 30 augustus 2010

Hallo Esja,

Kom op je blogje piepen nu je in de kijker staat, net als ik :) Ikzelf heb een dochter, net een jaar jonger dan jij.
Ik als over jezelf, en je wortel-courgettesausje lijkt me heerlijk, receptje delen? please?

Gepost door: patsy | 31 augustus 2010

De commentaren zijn gesloten.