03 september 2010

Ejsa & step up 3D

Ejsa en dansen, dat is bijna een perfecte combinatie. Dansen heeft me al door zoveel diepe wateren geholpen, het werkt echt therapeutisch voor mij. Daarom ook dat ik er zo vaak mee bezig ben. Zelf dansen, via youtube coole dansmoves opzoeken, dansfilms bekijken.
Ondertussen behoren step up 1 en 2 al tot mijn dvd-collectie. Beiden echt goede films. Toen ik hoorde dat er een derde film uitkwam, in 3D dan nog, was ik echt zo blij. Direct de releasedatum opgezocht, rond 3 augustus was het ergens. Afgesproken met dansvriendin B. om direct te gaan kijken. Jammer genoeg is het contact met B. sinds een tijdje enorm verwaterd, geen idee waarom. Geen reactie meer op sms'en, facebook-berichten en offline msn-berichten. Bijna 2 weken geleden dan een sms gestuurd om te vragen wanneer we nu naar de film gingen, opnieuw geen antwoord. Ik heb het erbij gelaten. Het is een constante in onze vriendschap, dat ik haar nooit hoor of zie buiten de danslessen. En ik heb er genoeg van!
Swat, gisteren dan met best friend D. naar de film geweest. En ik moet zeggen, step up 3 is echt fantastisch. Ik denk zelf nog iets beter dan 1 en 2. Fantastische moves, supergoede muziek en een fantastisch verhaal, de hoofdrolspeler zelf was ook niet mis ;)
Wat wil een mens nog meer? Misschien een film die iets langer had geduurd, want hij is zooo mooi.
Moest ik centjes te veel hebben, ik zit waarschijnlijk vanavond weer in de cinema voor step up 3D. Nu is het afwachten geblazen tot hij uitkomt op dvd en ik hem nogmaals kan bekijken.
Want echt, sinds gisterenavond heb ik een nieuwe film die bij mijn favorieten-lijstje behoord.
Zou er nog een 4e film uitkomen? Hope so!

Step-Up-3D-Soundtrack.jpgstep-up-3d-first-movie-stills.jpg

 

19:29 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |

Commentaren

Heey!
Ik ben er ook naar gaan kijken, ik vond hem helaas iets minder van verhaal dan de eerste twee.
Ik moet wel zeggen, de dansscènes waren prachtig, vooral in 3D!

Gepost door: Fairytalegirl | 04 september 2010

Ik dans ook graag maar heb zo weinig tijd dat ik het nu beperk tot uitgaan en ja, das niet de dans die jij beschrijft, ik mag het ook graag zien.

Fijne dansbare dag, de zon schijnt, dat scheelt!
Liefs

Gepost door: danique | 06 september 2010

Het leek mij ook heel tof dat postcrossing.
Nu hopen dat er mensen zijn die me terug sturen he.
En ja, Jacqueline is echt goed bezig ;-)

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 06 september 2010

De commentaren zijn gesloten.