15 oktober 2010

Party-time

Donderdagnammidag was het eindelijk zover. 's Namiddags verzamelden we met iedereen van onze richting in 't Stad. Allemaal mooi uitgedost in stadskledij. Alle meisjes in kleedjes, jongens in kostuum. Alles begon met een aantal gastsprekers, daarna een korte koffiepauze die begon met een glaasje cava. Echt leuk. Daarna nog 2 gastsprekers en tenslotte walking-dinner. Lekker eten, een supergoede sfeer en vooral véél drank. Echt, iedere 5 minuten kwam men vragen of je nog wijn, bier, cola wou. Waarschijnlijk heb ik toch wel zo'n 10 glazen wijn gedronken in een uurtje of 3. Rond middernacht was er dan nog de afterparty, met zelfs enkele leerkrachten. Daar ben ik echter niet meer naartoe geweest. Nog altijd een beetje verkouden en dus niet superveel energie, ik ben dan maar in mijn bedje gekropen. Vele anderen zijn nog tot 5 uur uitgeweest, met vele schitterende, vaak zatte foto's tot gevolg. Jaja, onze richting heeft zijn naam weer alle eer aangedaan. Gewoon weer een fantastische avond gehad!

Nieuwe clip is de nieuwe van Don Diablo, blijkbaar heel bekend in Nederland. Ik zag zijn nummer op televisie in so you think you can dance en ik ben er weg van! Hopelijk jullie ook!

Prettig weekend!

19:35 Gepost door Ejsa | Commentaren (4) |

Commentaren

Hehe, fantastisch gewoon! Ik krijg door je berichtje te lezen, vreselijk zin om ook nog eens weg te gaan. 't Zal helaas wachten zijn tot binnen 2 weken, dan zijn mijne examens gedaan. Nog veel beterschap, en ook voor jou 'n prettig weekend hé... :-) Liefs!

Gepost door: J. | 15 oktober 2010

Ik heb het ook gezien op tv :)
Ik wist niet eens dat hij een Nederlander was.
Blijkbaar heb je een leuke avond gehad..
Hopelijk ben je uitgerust!

Grtjs

Gepost door: Fairytalegirl | 16 oktober 2010

Haha, een kussen is dan ook heel belangrijk in het mensenleven ;-)

Gepost door: Fairytalegirl | 20 oktober 2010

Ik ken het nummer helemaal niet! Hij is wel leuk. :D

Gepost door: Jannette | 20 oktober 2010

De commentaren zijn gesloten.