21 oktober 2010

een moeilijke dag...

Ejsa wou dat het al morgen was. Dat ze vandaag kon vergeten. Niet dat er iets ergs is gebeurd ofzo, maar ik heb gewoon een enorme baaldag. Iedereen heeft af en toe wel zo'n dag zeker?
Deze morgen superhard naar school mogen fietsen, omdat mijne wekker niet is afgegaan. En ja, ik had hem gezet. En ja het geluid stond aan. Maar mij wekken, nee, dat deed het ding niet vanmorgen. Eenmaal aangekomen op school nog 10 minuten mogen wachten op de leerkracht, wat eigenlijk inhoudt dat ik zelfs aan een normaal tempo fietsen nog op tijd was geweest. Balen. Daarna tijdens het dialoogje Engels op mijn vingers gekregen door een stomme fout die ik maakte. Ja ik weet echt wel dat ik fout was, maar als je tijdens een telefoongesprek iets verkeerd zegt praat je toch ook gewoon verder, je kunt toch moeilijk tussendoor even zeggen: oh, i'm sorry miss, that was wrong, I will repeat this sentence? Swat, dankzij die van Engels ging mijn humeur nog meer naar beneden. Daarnaa tijdens boekhouden bijna in slaap gevallen van saaiheid, kwas gewoon niet aan het volgen, ineens moest ik natuurlijk antwoorden, wat ik anders nooit moet doen omdat ze weet dat ik volg en meedenk.
Afin, vanmiddag dan nog eens mijn warm eten moeten heropwarmen omdat broer een half uur eerder thuis is en hij altijd het warm eten krijgt en niet ik. 'S avonds eten als iedereen thuis is is blijkbaar geen optie.
Nu nog een middagje werken voor school, yes, today was a great day!

Nuja, kga nog een paar blogs bezoeken en beetje toffe muziek luisteren, je weet nooit dat mijn humeur plots weer een normale hoogte bereikt :D

Tot snel!

tired_time_by_utopic_man.jpg

17:33 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

Commentaren

Hehe, 'k ken dat gevoel! Van die baaldagen. Véél ijs, chocoladesaus en stukjes banaan. Helpen altijd bij mij! Of mijn heerlijke chocoladefontein! Of euh, even denken dat ik totaal geen examens heb volgende week. Ah oeps, toch wel. Helaas pindakaas.

Hopelijk nog 'n fijne avond!
Liefs,
J.

Gepost door: J. | 21 oktober 2010

De commentaren zijn gesloten.