04 november 2010

Ejsa en de voorbijvliegende tijd

Dju toch, alweer een week vakantie die bijna volledig gepasseerd is. Een paar uurkes studeren, eens naar 't stad gaan, iets gaan drinken, werken voor een groepswerk en boem, vakantie is quasi gepasseerd. Als ik begin te denken aan al het schoolwerk dat ik ging doen voor school, dan begint de paniekaanval toch gevaarlijk dichterbij te komen. Tijdens de stage is er nu ook niet zo heel veel tijd, tussendoor nog stageopdracht oplossen ook...
Stage, die maandag al begint.. again panick attack. Kben er totaal nog niet klaar voor, emotioneel gezien dan. Ksta in een van de beste restaurants in de buurt hier, en voor iemand met 2 linkerhanden die steeds met borden moet balanceren is dat echt niet goed, ECHT NIET! Ze gaan daar wat meemaken met mij; ik zeg het u!
Na zelf te mailen heb ik trouwens eindelijk mijn stage-uren, en ze vallen redelijk goed mee. Maandag werken van half 4 tot middernacht, donderdag van half 4 tot 11 en dan vrijdag tot zondag van 10 tot 6.
En dus 2 vrije dagen. Waar ik echt waar voor school moet werken, MOET!
Nu nog een paar teksten Engels samenvatten en dan rustig tv kijken, beetje ontspanning moet ook kunnen hé! 

Remembering_Autumn_by_ScorpionEntity.jpg

Nieuwe clip van de week is de nieuwe van Katy Perry- Firework
Supermooi liedje en een mooie clip! Bekijk de video hier

18:58 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

Commentaren

Veel succes met je stage! Vergeet inderdaad niet de nodige ontspanning tussendoor :)

Gepost door: J. | 05 november 2010

Oke, ik kan me hier ZO HARD in terugvinden... Ik ging bergen werk verzetten deze vakantie, leren voor de examens etc... Jaja, ik moet met schaamrood op de wangen toegeven dat ik nog geen boek heb vastgehad.. En de vakantie is al voorbij pfff!
Komt goed komt goed :-p

Gepost door: B. | 05 november 2010

De commentaren zijn gesloten.