09 november 2010

Eerste stagedag

Gisteren was een dag van vele emoties. Alles begon met stress. Véél stress. Meer stress dan tijdens de examens. Want het is toch iets, zo ineens binnengesmeten worden in een nieuw bedrijf. Waar je niemand kent, direct moet meehelpen en zien dat je geen fouten maakt. Héél de dag door heb ik me beziggehouden met tv-kijken, muziek beluisteren en andere dingen. De tijd ging tergend traag voorbij. Leren ging niet, concentratievermogen was een dagje afwezig. Rond 16.00u mocht ik dan eindelijk vertrekken. In de gietende regen. Great. Dan maar een regenbroek en mijn skivest aangetrokken, waardoor ik toch droog toekwam. Daar ben ik direct zeer vriendelijk ontvangen geweest, ik mocht direct de ontbijttafels dekken. Daarna alle kaarsjes aangestoken in het restaurant, korte rondleiding gekregen. Véél nieuwe mensen ontmoet (waarvan ik de namen echt niet allemaal onthouden heb). Rond 19.00u was er dan een receptie voor een seminarie, wat drankjes uitschenken, dan de receptiezaal opstellen en uiteindelijk dranken serveren. Tussendoor ongeveer 100 handdoeken geplooid.. Moet ook gebeuren hé!

Rond 23.00u mocht ik dan naar huis terugkeren, aangezien zowel de mensen van het seminarie als die uit het restaurant weg waren.
Thuis dan nog iets gegeten ( dat worden rare eetgewoontes die ik ga kweken) en een aflevering van aspe bekeken. Daarna in mijn bedje gekropen, de benen deden toch wat raar, na 8 u aan 1 stuk rechtstaan.
Swat, de eerste dag heb ik toch goed overleefd, donderdag moet ik terug. Waarschijnlijk moet ik dan opdienen in het restaurant, dat zal wat anders geven.

Vandaag dan beetje woordenlijsten gemaakt voor school, 't is toch beter dan niets doen hé. Ons voorlopig examenrooster staat trouwens al online, examens tot 27 januari. En dan 3 dagen later studiereis naar Berlijn. Moesten ze dat nu ook persé in onze lesvrije week plannen? Nuja die 3 dagjes Berlijn zullen ook wel ontspannend zijn zeker?17:33 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

Commentaren

Zo Zo lekker bezig meid.
Heel veel succes nog er mee.
Gaat goed komen.

Gepost door: Jannette | 09 november 2010

Begrijpelijk dat je zenuwachtig was voor die eerste stagedag, maar naar wat ik hier lees krijg ik toch de indruk dat het vrij vlot verlopen is... Hoe staat het borden-balanceren ondertussen bij jou ?
Ik ben vorig jaar ook naar Berlijn geweest , is echt leuk hoor! :) x

Gepost door: B. | 10 november 2010

De commentaren zijn gesloten.