15 november 2010

Ejsa en nieuwe schoenen

Na 4 dagen van 8 uur rechtstaan en kilometers rondlopen had ik vandaag eindelijk nog eens een vrije dag. En geloof me, het was nodig. Ik zat er fysiek en mentaal een beetje door. Mijn voeten deden echt al 3 dagen superveel pijn, ik kon gewoon niet meer normaal rondlopen. Daarnaast heb ik echt het gevoel dat mijn stage niet zo vlotjes loopt.. Ejsa en borden dragen, dat gaat gewoon niet samen. En aangezien ik nogal perfectionistisch ben aangelegd en dus alles zo goed mogelijk wil doen, is dat best wel balen. En dus had ik gisteren een moeilijke dag... Ik heb het gevoel dat ik al bijna aan mijn maximum zit van dingen die ik kan, en da's niet goed, na amper 1 week stage. Nog 5 te gaan.. Pfff

Vandaag dan maar om een paar nieuwe schoenen geweest, want dat ene paar kan ik echt niet meer verdragen. En geloof me, er waren 6 schoenwinkels nodig om iets te vinden. Want je moet maar eens proberen een paar zwarte schoenen te vinden, platte, zonder hak, in een maat 41. Zottewerk. Als je er dan al vindt, zijn het echt van die bomma-schoenen, helemaal onmodieus. En ik had liever schoenen die ik na die 6 weken ook nog kon dragen. Afin, uiteindelijk toch een paar van gabor gevonden die goed zaten. Best, zo kan ik mijn voeten morgen toch een beetje ontlasten.

We zien wel wat morgen brengt zeker, waarschijnlijk moet ik weer in de zaal staan, geen zin erin maar ja. Dat worden nog 5 lange weken, jammer genoeg.

Groetjes!

17:28 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

Commentaren

Komaan, blijven gaan hé! Is 't begin niet altijd wat moeilijker? Het is niet omdat je nu niet zo sterk bent in de kunst van 't duizend borden dragen, dat je dat niet kan worden hé! Blijven keihard oefenen, en ik geloof erin dat je zeker nog plezier gaat vinden in je stage. Ik duim alvast voor jou, kop op meid!
Liefs,
J. (avondwacht, nu zonder blogje, maar met avondwacht@gmail.com)

Gepost door: J. | 15 november 2010

De commentaren zijn gesloten.