30 november 2010

Ejsa en stageproblemen

Pfff een stageperiode loopt ook nooit zonder moeilijkheden hé! Mijn stage is sinds gisteren 3 weken bezig, nog 3 weken te gaan. Al 3 weken rondlopen met pijn in de voeten, blaren overal en alle mogelijke botjes in mijn linkervoet die pijn doen. Tot zondagmiddag was het nog te doen. Ik legde steeds plakkers op mijn voeten en vertrok. Even doorbijten was het, maar na een eindje voelde je de pijn minder (alhoewel, je wende eraan, en je kunt nu eenmaal niet 8u per dag liggen mekkeren over de pijn aan je voeten).

Tot zondagmiddag. Rond 15u kreeg ik ineens een enorme kramp in mijn linkerbeen. Zo'n kramp die vanuit de toppen van je tenen tot aan je bovenbenen te voelen is! Enorm veel pijn deed het. Ik nog een uur doorgewerkt, wat moet je anders doen. Eenmaal thuisgekomen direct iets gegeten, zalf gesmeerd en in mijn bed gekropen. 18u was het, en ik lag te slapen. Pijn dat dat deed!

Gisterenmorgen opgestaan, en de zalf had geholpen. Alle krampen in mijn been waren weg. Oef! Tot ik mijn voet op de grond zette. Kben juist niet gevallen, omdat ik nog terug op mijn bed kon springen. Een enkel die ongeveer 3 keer zo dik zit als normaal en bloedrood staat. Geen enkele schoen waar ik nog inpaste, mijn voet kan ik niet op de grond zetten, zelfs niet zonder erop te leunen. Ejsa dus naar de dokter gebracht. Conclusie: een onderhuidse ontsteking van mijn enkel, een serieus ernstige. Gevolg: Ejsa is thuis tot en met vrijdag. Zit serieus onder de antibiotica en moet regelmatig heel haar enkel en hiel ontsmetten.

Nog een geluk dat gisteren mijn stagebegeleider naar mijn stageplaats kwam. Zo weet hij ook direct dat ik een week niet kan werken en moet ik niet gaan mailen/bellen enz... De laatste weken stage (nog 2 dus ipv 3) zal ik dan iets harder moeten werken. Pff, niet echt een goed idee hé met de staat van mijn linkervoet nu maar kom. We zijn nu een dagje verder en mijn voet is nog niets verbetert. Normaal moet ik pas maandag terug.. Maar ja, dat wil zeggen dat ik dan zaterdag en zondag normaal al terug 8u gewerkt heb, heel de tijd rondlopend... Momenteel zie ik mezelf dat echt nog niet doen, wetende dat ik nog steeds niet op mijn voet kan staan of hem zelfs niet gewoon plat op de grond kan zetten.

Waarschijnlijk dus morgen of overmorgen terug naar de dokter, waar ze waarschijnlijk de plaats van infectie gaan moeten opensnijden ofzo en dan ontsmetten.. T worden nog leuke dagen vrees ik... Enigste klein voordeel: beetje extra tijd om de examens al voor te bereiden. Maar dan had ik toch liever 2 pijnloze voeten gehad, denk ik.

12:07 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

Commentaren

Pff, sterkte meis, dat doet echt pijn!!

Gepost door: danique | 01 december 2010

Dankjewel! Hopelijk is het morgen beter, anders terug naar de dokter hé!

Gepost door: ejsa | 01 december 2010

De commentaren zijn gesloten.