30 november 2010

Ejsa en stageproblemen

Pfff een stageperiode loopt ook nooit zonder moeilijkheden hé! Mijn stage is sinds gisteren 3 weken bezig, nog 3 weken te gaan. Al 3 weken rondlopen met pijn in de voeten, blaren overal en alle mogelijke botjes in mijn linkervoet die pijn doen. Tot zondagmiddag was het nog te doen. Ik legde steeds plakkers op mijn voeten en vertrok. Even doorbijten was het, maar na een eindje voelde je de pijn minder (alhoewel, je wende eraan, en je kunt nu eenmaal niet 8u per dag liggen mekkeren over de pijn aan je voeten).

Tot zondagmiddag. Rond 15u kreeg ik ineens een enorme kramp in mijn linkerbeen. Zo'n kramp die vanuit de toppen van je tenen tot aan je bovenbenen te voelen is! Enorm veel pijn deed het. Ik nog een uur doorgewerkt, wat moet je anders doen. Eenmaal thuisgekomen direct iets gegeten, zalf gesmeerd en in mijn bed gekropen. 18u was het, en ik lag te slapen. Pijn dat dat deed!

Gisterenmorgen opgestaan, en de zalf had geholpen. Alle krampen in mijn been waren weg. Oef! Tot ik mijn voet op de grond zette. Kben juist niet gevallen, omdat ik nog terug op mijn bed kon springen. Een enkel die ongeveer 3 keer zo dik zit als normaal en bloedrood staat. Geen enkele schoen waar ik nog inpaste, mijn voet kan ik niet op de grond zetten, zelfs niet zonder erop te leunen. Ejsa dus naar de dokter gebracht. Conclusie: een onderhuidse ontsteking van mijn enkel, een serieus ernstige. Gevolg: Ejsa is thuis tot en met vrijdag. Zit serieus onder de antibiotica en moet regelmatig heel haar enkel en hiel ontsmetten.

Nog een geluk dat gisteren mijn stagebegeleider naar mijn stageplaats kwam. Zo weet hij ook direct dat ik een week niet kan werken en moet ik niet gaan mailen/bellen enz... De laatste weken stage (nog 2 dus ipv 3) zal ik dan iets harder moeten werken. Pff, niet echt een goed idee hé met de staat van mijn linkervoet nu maar kom. We zijn nu een dagje verder en mijn voet is nog niets verbetert. Normaal moet ik pas maandag terug.. Maar ja, dat wil zeggen dat ik dan zaterdag en zondag normaal al terug 8u gewerkt heb, heel de tijd rondlopend... Momenteel zie ik mezelf dat echt nog niet doen, wetende dat ik nog steeds niet op mijn voet kan staan of hem zelfs niet gewoon plat op de grond kan zetten.

Waarschijnlijk dus morgen of overmorgen terug naar de dokter, waar ze waarschijnlijk de plaats van infectie gaan moeten opensnijden ofzo en dan ontsmetten.. T worden nog leuke dagen vrees ik... Enigste klein voordeel: beetje extra tijd om de examens al voor te bereiden. Maar dan had ik toch liever 2 pijnloze voeten gehad, denk ik.

12:07 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

27 november 2010

Ejsa en de zoektocht naar een vakantiejob

Hey iedereen,
Ejsa is op zoek naar een vakantiejob als hotelreceptioniste.En momenteel is het best wel spannend aan het worden. Ik en een klasgenote hebben een mail gestuurd naar een hotelketen met de vraag of ze voor ons geen vakantiejob hadden in Frankrijk. We hebben een mailtje teruggekregen dat dat eventueel wel zou kunnen lukken (we studeren ervoor, zijn er vroeg bij, hebben er zin in...)  en dat we nu een franstalige cv en motivatiebrief moeten sturen naar haar, en dat ze dat dan doorstuurt naar de franse personeelsdienst. Zou toch super zijn, een maandje in Frankrijk werken! Mijn cv en motivatiebrief zijn ondertussen in orde, nu is het afwachten op het volgende mailtje hé! Spannend! I'll keep you posted!

Oja, de nieuwe van Bruno Mars, Grenade is opnieuw GE-WEL-DIG!

12:24 Gepost door Ejsa | Commentaren (0) |

20 november 2010

Ejsa en het tijdstekort

Nog eens een kort berichtje posten...
Alles is zo druk momenteel. 8u per dag werken, tussendoor stageverslag maken, schoolwerk doen, echt niet normaal. Buiten werken en school staat er zo weinig op het programma momenteel. Best wel jammer, ik mis het sociale contact met mijn vrienden, maar jah... Als je gewoon geen tijd hebt om af te spreken....
Dit weekend 2 keer de avondshift, tot 24u, volgende week hopelijk terug wat rustiger aan, we zien wel!
Groetjes en hopelijk tot snel,

Ejsa!

12:11 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

15 november 2010

Ejsa en nieuwe schoenen

Na 4 dagen van 8 uur rechtstaan en kilometers rondlopen had ik vandaag eindelijk nog eens een vrije dag. En geloof me, het was nodig. Ik zat er fysiek en mentaal een beetje door. Mijn voeten deden echt al 3 dagen superveel pijn, ik kon gewoon niet meer normaal rondlopen. Daarnaast heb ik echt het gevoel dat mijn stage niet zo vlotjes loopt.. Ejsa en borden dragen, dat gaat gewoon niet samen. En aangezien ik nogal perfectionistisch ben aangelegd en dus alles zo goed mogelijk wil doen, is dat best wel balen. En dus had ik gisteren een moeilijke dag... Ik heb het gevoel dat ik al bijna aan mijn maximum zit van dingen die ik kan, en da's niet goed, na amper 1 week stage. Nog 5 te gaan.. Pfff

Vandaag dan maar om een paar nieuwe schoenen geweest, want dat ene paar kan ik echt niet meer verdragen. En geloof me, er waren 6 schoenwinkels nodig om iets te vinden. Want je moet maar eens proberen een paar zwarte schoenen te vinden, platte, zonder hak, in een maat 41. Zottewerk. Als je er dan al vindt, zijn het echt van die bomma-schoenen, helemaal onmodieus. En ik had liever schoenen die ik na die 6 weken ook nog kon dragen. Afin, uiteindelijk toch een paar van gabor gevonden die goed zaten. Best, zo kan ik mijn voeten morgen toch een beetje ontlasten.

We zien wel wat morgen brengt zeker, waarschijnlijk moet ik weer in de zaal staan, geen zin erin maar ja. Dat worden nog 5 lange weken, jammer genoeg.

Groetjes!

17:28 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

11 november 2010

Werken werken werken

Vanaf deze middag tot zondagavond werk ik iedere dag, en het zal druk worden. Verlengd weekend, een volgeboekt hotel en een druk bezocht restaurant. Vanavond waarschijnlijk dus voor het eerst in het restaurant zelf staan en 'balanceren met de borden'. We zullen wel zien hoe alles verloopt zeker?
Geniet allemaal van jullie verlengd weekend!

Verder ontdekte ik laatst zangeres Katy B, deze song is echt goed!

10:20 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |