03 december 2010

stageproblemen part 2

We zijn nu vrijdag, en nog steeds is het niet terug in orde met de voet. Nog steeds redelijk gezwollen, rood, een bult op mijn voet, pijnlijk om te lopen. Enigste lichtpuntje: de zwelling is al iets minder en iets minder pijnlijk.

Daarjuist gebeld naar mijn stageplaats, om te zeggen dat ik morgen en zondag niet kon komen. Beetje moeilijk als je in geen enkele schoen kan. Krijg ik daar ineens te horen dat ik nu blijkbaar ineens toch stagedagen ga moeten inhalen. Eerst was dit niet het geval, doordat het blokperiode is dan. Nu moet ik stage lopen tot 20 ipv 17 december, dus ook werken op mijn verjaardag. Daarnaast moet ik de volgende 2 weken 6 dagen per week werken, dus maar 1 dagje verlof in de plaats van 2. Hallo, niemand die dit raar vindt? Ik heb een helse ontsteking in mijn voet door TE VEEL te moeten werken! En dan nu nog een dag meer werken in de week.

Pfff, kheb steeds minder zin in de resterende stagedagen!
Komt daarbij nog dat ik steeds supermoe en futloos wordt door die antibiotica, en nu mag ik nog harder blokken doordat mijn blokperiode vermindert! Pfff!

Sorry trouwens voor de steeds negatieve berichtjes hier!

15:07 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

Commentaren

Zo gaat het er in de horeca aan toe vrees ik... Zodra je genezen bent, is 't alsof je nooit bent weggeweest! Schandalig, inderdaad. En helaas niet tegen de regels. Doorbijten meid, maar laat je niet doen; als het niet gaat met je voet, dan gaat het niet hé!

Gepost door: LJ | 05 december 2010

De commentaren zijn gesloten.