18 december 2010

Ejsa, shopping en gourmet

Vandaag was super. Wakker geworden met een sneeuwwit tapijt buiten. Pannenkoek gegeten en dan richting 't stad vertrokken. Op zoek naar de kerstcadeaus en mijn verjaardagscadeau. Uiteindelijk heb ik voor een flesje parfum 'ange ou démon le secret' gekozen. Ik was al een eindje zot van de geur, en aangezien ze het nu ook in kerstverpakking met bijhorende bodylotion en douchegel verkochten, was het echt wel 't moment. Daarna nog om mijn kerstcadeau geweest die ik krijg van m'n oma... Een giftset van Rituals, vol leuke crèmekes, doucheproducten enzovoort. Wetende dat ik van m'n beste vriendin ook allemaal productjes kreeg voor de huid, zal ik vaak vaak vaak een relaxerend badje moeten nemen de volgende maanden. Hoe tof is dat niet?!

Daarstraks aten we ook gourmet, wat superlekker was! Echt leuk om zo eens met het gezin aan tafel te zitten en rustig te dineren, zeker iets wat we volgend jaar opnieuw doen!

Morgen (straks) jammer genoeg wel werken op mijn verjaardag, maaraangezien ik vandaag thuis was, kan ik er wel mee leven! 't is trouwens de laatste stagedag morgen, we mogen dus niet klagen hé!

Groetjes!

20:55 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

Commentaren

Wow, wat een prachtige lay-out!
Ik ben echt onder de indruk en zelfs een beetje jaloers.
En hmm, ook op de nieuwe parfum en gourmet ;-)

Veel succes op je laatste stagedag,

Grtjs!

Gepost door: Fairytale Girl | 21 december 2010

De commentaren zijn gesloten.