03 januari 2011

Dilemma...

Eindelijk begin ik het te beseffen. Eindelijk. Dat ik binnen exact 7 dagen, een week jong, mijn eerste examen heb. Dat ik binnen exact een week aan het zwoegen ben op economisch werk, waarvan ik echt niet weet wat te verwachten. 6 weken hebben we les gehad, maar 4 weken daarvan (de laatste 4 dan nog) was de docent ziek en was er steeds een andere docent. Beetje moeilijk om dan in te schatten wat hij belangrijk vindt, hij weet zelf niet eens wat de andere docenten hebben gegeven of hoe goed/juist ze het hebben uitgelegd naar zijn mening....STRESS krijg ik ervan, ik zeg het je. Soit, 7 dagen dus nog. En 9 examens. Als ik elke dag een vak herhaal kom ik dus al 2 dagen te kort. Oké, ik heb al veel geleerd, voor sommige dingen heb ik geen hele dag meer nodig. Maar toch, leuk klinkt het niet!

Nu is het ook zo dat mijn kleerkast en mijn schoenenkast echt leeg is. En ik dus echt broodnodig eens moet gaan shoppen. En het nu solden zijn. Dus dat het het juiste moment zou zijn... Maar is dat wel verstandig, een week voor de examens nog eens een middagje gaan shoppen?!

Afin, als ik vandaag nog al mijn frans erdoorkrijg (nog 4 grote teksten vol vocabulaire ) dan trakteer ik mezelf misschien op een middagje shoppen. Misschien.
Jullie horen het nog wel, wat het geworden is!

Kga voort blokken, anders zou het wel eens héél laat kunnen worden vanavond!
Bye!

19:37 Gepost door Ejsa | Commentaren (0) |

De commentaren zijn gesloten.