04 januari 2011

Ejsa en een middagje shoppen

Uiteindelijk heb ik gisterenavond dan toch beslist om mezelf op een namiddagje solden-shoppen te trakteren. Gisterenavond had ik nog goed doorgewerkt, dus ik had het toch een beetje 'verdient'. Deze morgen trouwens om 8u30 terug begonnen, zodaning dat ik deze morgen ook al een uurtje of 3 kon leren.

Rond 13u nam ik dan de bus richting 't stad. Eenmaal aangekomen was het direct een helse drukte. Niet dat ik anders verwacht had, het is en blijft de 2e dag van de solden hé!

Afin, uiteindelijk heb ik toch alle winkels die ik wou doen kunnen doen.
Uiteindelijke buit: een nieuwe bh en een nieuwe portefeuiile. Het eerste komt altijd van pas, het tweede had ik echt nodig, de rits van mijn huidige portefeuille begint vaak te haperen, niet leuk als je aan de kassa staat.
Ik heb dus niet zo veel gekocht, maar iets kopen om maar iets te kopen, daar had ik ook geen zin in. 
Ik zag nog een heel leuk bloesje, maar aangezien er aan de paskamers zeker 20 vrouwen met elk een stuk of 10 dingen voor me stonden, zag ik het niet echt zitten om aan te schuiven. Wie weet kan ik na de examens nog eens gaan kijken en hangt het er nog...

Nu heb ik deze avond ook nog een uurtje of 3 gestudeerd, echt verloren was deze dag dus niet hé! En zo voel ik me minder 'schuldig'! :)

Morgen staat fiscale wetgeving op het programma. Moeilijkste vak, leerkracht die niets kon uitleggen, 560 pagina's puur chinees voor mij... Soit, 'k moet er ooit eens aan beginnen hé, veel langer kan ik sowieso niet meer uitstellen!
Hopelijk kan ik het aan de hand van haar powerpoint en het handboek toch een beetje ontcijferen!
Wish me luck!

Groetjes!

 

22:23 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

Commentaren

Oef, 560 pagina's !
Hoe begin je daaaar aan?! (:
Veel geluk in elk geval !

Gepost door: Marilyne | 06 januari 2011

Wel, héél veel geluk!
En proficiat met de buit!

Ik ga na de examens eens gaan shoppen, jammer dat de solden dan al voorbij zullen zijn :(

Grtjs!

Gepost door: Fairytale Girl | 06 januari 2011

De commentaren zijn gesloten.