24 januari 2011

Ejsa & examens

Pfff, de tweede week zit er op. Nu nog de derde week overleven.
De 3 examens gingen allemaal goed, de eerste van de week, fiscale wetgeving, het grootste buisvak ooit, waar ik ook de meeste stress ooit voor had, viel al bij al nog mee. Ik denk 'hoop' vooral dat ik er door zal zijn. Moet haalbaar zijn. En moest'k een 8 of 9 hebben, dan delibereer ik die handel. 'K heb mezelf altijd beloofd dat ik altijd eerst herexamen zou proberen en dan eventueel zou delibereren, maar voor dat vak maak ik een uitzondering. Kheb er een volledige week op gezwoegd, gevloekt, ja zelfs traantjes om gelaten, kzou dat niet opnieuw kunnen. Hopen dus dat delibereren kan of dat ik er zelfs gewoon direct door ben.

Vandaag een supergemakkelijk examen achter de rug. In twintig minuutjes was de boel geklaard. Moesten alle examens maar zo makkelijk zijn...
Nog 2 examens te gaan, donderdagmiddag ben ik er EINDELIJK vanaf.
Vrijdag een dagje shoppen in Roeselare, daarna een verjaardagsfeestje, zaterdag ook weg en zondagmorgen vertrekken we met school op schoolreis naar Berlijn.
't Zullen dus nog enkele drukke dagen worden.

Maar ik laat jullie nog weten hoe de laatste twee examens gingen, beloofd!

18:44 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |

Commentaren

Ik duim voor je, doe je het ook voor mij?

Liefs, sterkte en tot blogs.

Gepost door: danique | 25 januari 2011

Als deze twee weken al vrij goed gelukt zijn, zal het je deze week zeker ook nog lukken.. Ooh en daarna is het gedaan! Hemels?

Gepost door: B. | 25 januari 2011

Heel veel succes nog! Ik heb nu ook toetsweek en hopelijk is het snel voorbij...

Gepost door: Jannette | 25 januari 2011

De commentaren zijn gesloten.