04 februari 2011

Ejsa & Berlin

En we zijn terug van Berlijn. Moe, maar voldaan. Zondagmorgen rond 7u vertrokken, na een busrijs van een 10-tal uur aangekomen in Berlijn. Mooie kamer in het hotel, even opgefrist en daarna een wandeling gemaakt richting een paar toffe restaurantjes. Een lekkere pizza gegeten en daarna nog een toffe cocktailbar bezocht.
De volgende morgen opnieuw een wandeling door Berlijn-city, gevolgd door een bezoek aan een museum. We kregen er een rondleiding met duitse gids, gelukkig verstond ik er nog veel van... Mijn duits is blijkbaar zo slecht nog niet! 's middags kregen we dan tijd om onze opdrachten te maken, daarna gezamelijk bezoek aan een brouwerij en daar gegeten. De dinsdag dan een bezoek aan een concentratiekamp en een bezoek aan het DDR-museum. 's avonds niet meer uitgeweest, ik was bekaf. De woensdagmorgen dan nog paar opdrachten voor school afgewerkt en een warme chocolademelk gedronken. Daarna de bus in en terug huiswaards.
Berlijn was echt leuk, mooie stad, goedkoop eten en goedkope drank (véél goedkoper dan in België alleszinds). Alleen jammer dat het zo koud was. Min 6 ongeveer, en een wind die echt in je gezicht sneed. Een topje, t-shirt, dikke pull, winterjas, sjaal en handschoenen, en nog koud hebben. Ja, het was echt kou lijden. Maar we hebben het overleefd :)

Nu direct terug in de schoolopdrachten vliegen, met een leuk muziekje op de achtergrond. De nieuwe CD van Adele dan, die echt ZOT GOED is!

Oja, en tussendoor die 40 nieuwe posts lezen op de blogs die ik volg, of toch een deel daarvan :D

20:31 Gepost door Ejsa | Commentaren (5) |

Commentaren

Véél succes met al het schoolwerk! :)

Gepost door: Odll | 06 februari 2011

Ja Adele iswzo super hè.

Liefs van een 22 jarige

Gepost door: danique | 07 februari 2011

Hihi, fijn dat je het daar zo leuk hebt gehad. :) Klinkt als een leuke Berlijn uitje! Succes met het lezen van alles posts. ;)

Gepost door: Jannette | 08 februari 2011

'k Zal Adele eens moeten opzoeken want die ken ik niet.

Doe dat goed met al dat werk ;-)

Gepost door: Elia | 08 februari 2011

Hey Ejsa,
Berlijn is echt een leuke stad hé!
Ik ben er vorig jaar ook geweest en vond het echt leuk,
al was het dan ook in schoolverband :-)
grtjes, Barbara

Gepost door: Barbara | 18 februari 2011

De commentaren zijn gesloten.