21 maart 2011

Ejsa ontdekte dit filmpje...

Onderstaand filmpje ontdekte ik daarnet op youtube. Volgens deze groep heb je enkel 4 akkoorden nodig om een hit te schrijven...en dat tonen ze aan de hand van een paar voorbeelden.
Superveel hits in 1 filmpje.. Echt leuk om te zien!

22:30 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |

13 maart 2011

Summer in a song

Ejsa hoorde dit liedje een paar dagen geleden voor het eerst in Glee. Ik ben er compleet weg van, 'n leuke melodie die me direct aan de zomer doet denken!
Neon trees - Animal

12:49 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

10 maart 2011

Ejsa & de honderdste post

Eindelijk is het zover, het hondertste bericht op deze blog. Normaal gezien zat deze post er een week of 2 geleden al aan te komen, maar door het vele schoolwerk kwam bloggen er niet meer van. Het stomste excuus ooit, schoolwerk, maar ja, ik kon al het schoolwerk moeilijk in het water laten vallen hé.

Tussen de vele projecten en testen door toch ook een beetje genoten, zo heb ik onderandere de Q-party bezocht, zalig feestje was me dat. Echt heel goed geamuseerd, gelachen ook met profvoetballers die niet zo ver van ons stonden en duidelijk niet goed tegen drank kunnen, en veel gedanst hé :D Ondertussen ook nog eens naar ladies @ the movies geweest, de film van gooische vrouwen in avant-première gezien. Leuke film, wel een beetje inhoudsloos en een echte vrouwenfilm, maar ja, af en toe moet dat eens mogen hé ;)
Daarnaast ook volop verder gekeken naar glee en pretty little liars, 2 leuke series. Jammergenoeg ben ik nu al mee met de amerikaanse versies, en is het dus steeds een week wachten op de volgende aflevering, ahja, nog genoeg series waar ik aan kan beginnen!
Verder is er niet zo heel veel gebeurd, ook nog eens gaan shoppen, waar ik het meest zomerse kleedje ooit gekocht heb! Nu duimen op goed weer hé deze zomer.

Verder ben ik een beetje inspiratieloos wat mijn reis voor deze zomer betreft... Zoveel mogelijke bestemmingen die ik nog wil zien, de meeste zijn wel met het vliegtuig. En aangezien ik en mijn reisgenoot nog nooit gevlogen hebben, is dat een beetje een moeilijk punt. Vliegangst heb ik (denk ik) wel overwonnen, 't gaat mij eerder over heel die check-in procedures en het rondlopen in dat doolhof van een luchthaven, afin, kzal er nog eens over moeten nadenken. Jullie horen het wel als ik uiteindelijk toch een reis boek hé!

Nu nog een beetje aan alle projecten verderwerken,

tot snel!

13:37 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

03 maart 2011

Ejsa & verzuipen

Ejsa verzuipt een beetje in het schoolwerk de laatste weken....
Morgen vakantie, dan kom ik zeker posten, I promise!
Tot snel!

16:36 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |