07 mei 2011

Erg erg erg

Schandalig lang geleden is het, ik weet het. Bijna anderhalve maand is het sinds mijn vorige post. Als je dat filmpje al een post kan noemen. Het meest voor de hand liggende excuus is zonder twijfel het vele schoolwerk. Het ene project, die ik trouwens woensdag moet voorstellen en verdedigen voor een 13-koppige jury, nam zowat 90% van mijn vrije tijd in beslag. Veel te veel dus. Waardoor bloggen op de achtergrond terechtkwam.

Wanneer ik dan tijd had, had ik om de een of andere reden echt geen zin om te bloggen. Geen interessante onderwerpen ook niet, er gebeurde gewoon niets. Misschien daarom ook dat ik de laatste tijd 'n beetje in een dipje zit. De laatste 2 maanden waren enkel school, school, slapen, eten, klein beetje ontspannen en school. En veel te veel stress voor dat ene project. Ik heb er een paar nachtjes slaap voor gelaten, slecht, ik weet het. Ik kon gewoon nergens meer van genieten. Facebook en twitter, dat ging me nog af, maar de rest. De meeste blogs ben ik nog blijven volgen hoor, ook al heb ik bijna nooit een comment achtergelaten. Geen idee eigenlijk waarom ik dat niet deed, de gemoedstoestand zeker?


Swat, nu moet ik me dringend beginnen opladen om eindelijk met de blok te beginnen, aangezien ik binnen exact 20 dagen mijn eerste examen heb.
Veel blogactiviteit zal er hier dus niet meer zijn de komende weken.
Maar ik beloof jullie, vanaf 17 juni (laatste examen) kom ik hier terug vaker posten.


I promise!

10:21 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |

Commentaren

Hééééél veel succes met de examens! :)

Gepost door: Opdeladder | 09 mei 2011

Vooral veel sterkte hè.,wat kan een mens het druk hebben hè!

Gepost door: danique | 12 mei 2011

Je bent niet alleen, we sleuren er ons samen door!
Ik kijk zo uit naar die vakantie.
En ik vraag me af waarom die lectoren dat ons telkens opnieuw aandoen!

Grtjs

Gepost door: Fairytale Girl | 15 mei 2011

De commentaren zijn gesloten.