30 mei 2011

Ejsa en een nieuwe laptop

Na lang twijfelen of ik nu al een nieuwe laptop zou kopen of nog zou wachten tot begin september, heb ik toch maar besloten nu al een nieuwe te kopen. Aangezien ik in augustus een maand in Duitsland zit en mijn pc nu al af en toe raar begon te doen, wilde ik het risico niet lopen. Kzou graag verder bloggen vanuit Duitsland, en dan is een werkende pc hebben echt wel nodig. Uiteindelijk terug een pc van medion gekozen, van de aldi dus. Eerst lang getwijfeld, als hij kapot is ben je hem gemakkelijk 4 a 6 weken kwijt omdat hij naar Nederland moet. Maar jah, er zit superveel in voor de prijs, en als hij kapot is, heb je 3 jaar garantie, wat toch langer is dan bij de meeste andere toestellen. En hij wordt goed herstelt, zo kreeg ik de vorige keer direct een volledig nieuw moederbord, die nog beter was dan de oorspronkelijke versie ook.

Soit, allemaal goed en wel. Ondertussen zijn de meeste gangbare programma's terug geinstalleerd, een illigale versie van office inclusief. Kga echt geen nieuw pakket van 75 euro kopen als het niet nodig is hoor ;) Nu is het nog een kwestie van al mijn favoriete foto's en vooral series/films over te zetten, wat nog wel wat uurtjes in beslag zal nemen. Maar dat doen we wel in de vakantie, na de examens. En nu is het gewoon mijn oorspronkelijke laptop met rust laten, zodanig dat hij nog functioneert tot 18 juni. Laatste examendag, en dan heb ik mijn pc nog nodig voor m'n hotelsoftware-programma. Fingers crossed dat alles goed loopt tot dan.

Verder vandaag ook mogen ondervinden dat altijd gewoon je wachtwoorden opslaan en zelf laten inloggen niet altijd een goed idee is. 'k heb mijn oude pc terug mogen opstarten om op zoek te gaan naar mijn login en wachtwoord van deze blog... Alle mogelijke combinaties geprobeerd, en er maar niet in geraken. Blijkbaar heb'k een apart mailadres van skynet, dat weten we bij deze dan ook weer. Soit, ik kan er terug op, dat is wat telt!

Nu nog eens de leerstof voor het examen van morgen overlopen, zodanig dat het 3e examen alweer ook goed loopt.

Tot snel,

Ejsa

20:11 Gepost door Ejsa | Commentaren (4) |

Commentaren

Succes met je examens.
Je moet af en toe eens naar www.ibood.com surfen, daar staan wel eens interessanten artikelen tussen.

Gepost door: HansDeZwans | 15 juni 2011

Gaat het?

Bevalt je laptop?

Lieve groet

Gepost door: danique | 15 juni 2011

Heey! hoe is het met de nieuwe laptop? En de examenpuntjes? ;-)

Grtjs

Gepost door: Fairytale Girl | 06 juli 2011

Ik ben ook nog opzoek naar een nieuwe laptop vermits ik volgend jaar op kot ga,
was die van jou duur? & ben je tevreden van medion?
Kzou hem vaak nodig hebben voor m'n schoolwerk dus kwil wel iets dat rendeert ! :D
x

Gepost door: B | 06 juli 2011

De commentaren zijn gesloten.