30 mei 2011

Ejsa en een nieuwe laptop

Na lang twijfelen of ik nu al een nieuwe laptop zou kopen of nog zou wachten tot begin september, heb ik toch maar besloten nu al een nieuwe te kopen. Aangezien ik in augustus een maand in Duitsland zit en mijn pc nu al af en toe raar begon te doen, wilde ik het risico niet lopen. Kzou graag verder bloggen vanuit Duitsland, en dan is een werkende pc hebben echt wel nodig. Uiteindelijk terug een pc van medion gekozen, van de aldi dus. Eerst lang getwijfeld, als hij kapot is ben je hem gemakkelijk 4 a 6 weken kwijt omdat hij naar Nederland moet. Maar jah, er zit superveel in voor de prijs, en als hij kapot is, heb je 3 jaar garantie, wat toch langer is dan bij de meeste andere toestellen. En hij wordt goed herstelt, zo kreeg ik de vorige keer direct een volledig nieuw moederbord, die nog beter was dan de oorspronkelijke versie ook.

Soit, allemaal goed en wel. Ondertussen zijn de meeste gangbare programma's terug geinstalleerd, een illigale versie van office inclusief. Kga echt geen nieuw pakket van 75 euro kopen als het niet nodig is hoor ;) Nu is het nog een kwestie van al mijn favoriete foto's en vooral series/films over te zetten, wat nog wel wat uurtjes in beslag zal nemen. Maar dat doen we wel in de vakantie, na de examens. En nu is het gewoon mijn oorspronkelijke laptop met rust laten, zodanig dat hij nog functioneert tot 18 juni. Laatste examendag, en dan heb ik mijn pc nog nodig voor m'n hotelsoftware-programma. Fingers crossed dat alles goed loopt tot dan.

Verder vandaag ook mogen ondervinden dat altijd gewoon je wachtwoorden opslaan en zelf laten inloggen niet altijd een goed idee is. 'k heb mijn oude pc terug mogen opstarten om op zoek te gaan naar mijn login en wachtwoord van deze blog... Alle mogelijke combinaties geprobeerd, en er maar niet in geraken. Blijkbaar heb'k een apart mailadres van skynet, dat weten we bij deze dan ook weer. Soit, ik kan er terug op, dat is wat telt!

Nu nog eens de leerstof voor het examen van morgen overlopen, zodanig dat het 3e examen alweer ook goed loopt.

Tot snel,

Ejsa

20:11 Gepost door Ejsa | Commentaren (4) |

19 mei 2011

Ejsa en bloksongs

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik luister tijdens mijn pauzes (en soms ook gewoon terwijl ik blok ) altijd naar muziek. Leuke songteksten en vrolijke liedjes, het maakt het allemaal iets leefbaarder.
Hieronder enkele van mijn favorieten! Waar luisteren jullie naar?

19:37 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

07 mei 2011

Erg erg erg

Schandalig lang geleden is het, ik weet het. Bijna anderhalve maand is het sinds mijn vorige post. Als je dat filmpje al een post kan noemen. Het meest voor de hand liggende excuus is zonder twijfel het vele schoolwerk. Het ene project, die ik trouwens woensdag moet voorstellen en verdedigen voor een 13-koppige jury, nam zowat 90% van mijn vrije tijd in beslag. Veel te veel dus. Waardoor bloggen op de achtergrond terechtkwam.

Wanneer ik dan tijd had, had ik om de een of andere reden echt geen zin om te bloggen. Geen interessante onderwerpen ook niet, er gebeurde gewoon niets. Misschien daarom ook dat ik de laatste tijd 'n beetje in een dipje zit. De laatste 2 maanden waren enkel school, school, slapen, eten, klein beetje ontspannen en school. En veel te veel stress voor dat ene project. Ik heb er een paar nachtjes slaap voor gelaten, slecht, ik weet het. Ik kon gewoon nergens meer van genieten. Facebook en twitter, dat ging me nog af, maar de rest. De meeste blogs ben ik nog blijven volgen hoor, ook al heb ik bijna nooit een comment achtergelaten. Geen idee eigenlijk waarom ik dat niet deed, de gemoedstoestand zeker?


Swat, nu moet ik me dringend beginnen opladen om eindelijk met de blok te beginnen, aangezien ik binnen exact 20 dagen mijn eerste examen heb.
Veel blogactiviteit zal er hier dus niet meer zijn de komende weken.
Maar ik beloof jullie, vanaf 17 juni (laatste examen) kom ik hier terug vaker posten.


I promise!

10:21 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |