25 juli 2011

Tag eins in Deutschland...

 

Zondag 24 juni 2011

Vandaag de eerste dag van een nieuw avontuur. Rond 8u ’s morgens vertrokken richting Duitsland. Onderweg niet zo veel verkeer gehad en goed kunnen doorrijden, waardoor we rond 16u hier aankwamen in het zwarte woud.

Onmiddellijk volgde de kennismaking met de vrouw des huizes. Een zeer sympathieke vrouw lijkt het me, ze zorgde er direct voor dat we ons zeer welkom voelden. Na een zeer korte rondleiding door het pension kregen we onze kamer te zien. Daarna kregen we te horen dat we deze avond nog vrij waren. We hebben het stadje hier bezocht. Zeer mooi ziet het er uit. Na een korte eerste rondleiding genoten van een heerlijk tasje warme chocolademelk in een plaatselijke konditorei. Hier komen we zeker nog terug om alle mogelijke taarten en koeken uit te proberen! Na opnieuw een korte wandeling hebben we dan gegeten in een gezellig restaurantje met uitzicht op een beekje. We genoten met volle teugen van onze eerste avond. Heerlijk glaasje wijn, lekker eten, goed gezelschap, wat wil een mens nog meer?

 Momenteel verblijven we in een zeer klein kamertje dat voorbehouden wordt voor stagiaires. De eerste week zullen we hier moeten verblijven, aangezien het pension volzet is. Vanaf dan kunnen we verhuizen naar 1 van de kamers van het pension, waar de kamer toch iets ruimer zal zijn. Momenteel bestaat de kamer uit een stapelbed, een lavabo en een kast. Het kleine kamertje ligt duidelijk naast de etenslift, ik hoor af en toe de lift van boven naar beneden verschuiven. Alle gasten met half pension zijn namelijk nog aan het dineren. Morgen worden we rond 7u45 aan het ontbijt verwacht, om alles klaar te zetten. Daarna schenken we koffie of thee aan de gasten uit en krijg ik mijn eerste rondleiding in de kamers en zal er mij getoond worden hoe alle kamers gepoetst moeten worden. Spannend allemaal. Hopelijk valt alles goed mee. Ik ga alvast slapen want ben moe na deze eerste dag en wil morgen fris voor de dag komen!

 

16:51 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

Commentaren

Wow, wat een avontuur!
En volgens mij wordt dit een een leuk avontuur!

Grtjs

Gepost door: Fairytale Girl | 01 augustus 2011

Hoe is het daar nog in Duitsland?
GRtjs!

Gepost door: Fairytale Girl | 10 augustus 2011

De commentaren zijn gesloten.