10 augustus 2011

Deutschland (2)

Ja ik heb eindelijk nog eens tijd gevonden om te bloggen, het is alweer te lang geleden, ik weet het.
Tot nu toe is alles hier nog altijd meer dan in orde. Ik amuseer me hier echt wel. 's Morgens even werken (ontbijt en kamers kuisen) , dan middagpauze en dan 's avonds nog eventjes het avondeten opdienen, echt leuk. Tussendoor bezoeken we het stadje, gaan we met de hond wandelen en kijken we series in het Duits. Momenteel zijn we Ally McBeal verslaafd. Elke avond 'n 4 tal afleveringen, echt leuk. Als dat geen leuke manier is om je Duits bij te schaven. Gisteren vrije dag gehad en gaan shoppen, 2 nieuwe paar schoenen gekocht voor maar 30 euro samen. Als dat geen koopje is. Waarom zijn er hier toch zoveel leukere winkels dan in België? Verder zijn alle cosmetica en doucheproducten hier supergoedkoop. Een deodorant voor minder dan 1€, dat vindt je bij ons echt niet. En shampoos, spotgoedkoop. Ik ga nog eens shoppen in de supermarkt voor ik terug naar huis keer, zovéél is zeker :D
Best wel grappig trouwens hoe verschillende nationaliteiten anders reageren. Zo zijn Belgen veel beleefder dan Nederlanders, die echt sneller moeilijk doen over kleine dingen. Ook eten finnen véééééél augurken (op 1 kamer vonden we na 1 avond 6 lege potten, waar 5 mensen sliepen) en verstaan ze amper Engels, waardoor communiceren vaak moeilijk is.
Daarnaast kan je aan de kamers ook vaak zien welk soort mensen er verblijven. Zo heb je de kamers met de Nivea-producten in de kamer. Met mensen die altijd vriendelijk zijn, nergens problemen van maken. Maar natuurlijk ook kamers met Chanel-dagcrèmekes en dure valiezen en attributen. Die vaak toch iets moeilijker in de omgang zijn of extra wensen hebben. Maar ja, de klant is koning hé :D
Dit weekend wordt het opnieuw drukker, want na een trouwfeest vorig weekend is er dit weekend een familie met een gouden jubileum. Wordt leuk!

Tot snel,
X. Ejsa

12:38 Gepost door Ejsa | Commentaren (4) |

Commentaren

Wow, zoveel augurken!
Geniet nog van je avontuur!

Grtjs

Gepost door: Fairytale Girl | 10 augustus 2011

Wow, zoveel augurken!
Geniet nog van je avontuur!

Grtjs

Gepost door: Fairytale Girl | 10 augustus 2011

Have fun! ;-)

Gepost door: Elia | 14 augustus 2011

Mijn feedreader doet moeilijk, ik zie nu pas je postje vanuit den vreemde! Ik vond het fantastisch om in een hotel te werken, al die mensen die je ontmoet van verschillende nationaliteiten, ge komt wat tegen he ?! Amuseer je nog!

Gepost door: LJ | 17 augustus 2011

De commentaren zijn gesloten.