06 november 2011

de tijd gaat snel voorbij....

Oké ik verwaarloos mijn blog de laatste tijd, big time. Even nagekeken en de laatste post was op 10 augustus, toen ik nog in Duitsland zat! Damn, zo erg. Niets meer heb ik jullie laten weten van mijn tijd ginds, of misschien via twitter. Maar oké aangezien er mij een 5-tal mensen actief volgen is dat geen goed idee om alleen daar iets te posten, niet?
Om nog even kort op mijn tijd in Duitsland terug te komen, het was er fantastisch. De eigenaars waren super vriendelijk, net als alle gasten. Eigenlijk is het echt een droom van mij geworden nu, om later, ooit, een eigen pension te beginnen. Een kamer of 10-12, het aanbieden van ontbijt en een beperkte drankenkaart. Alle gasten die langskomen in de watten leggen, uitleg geven over de omgeving en wat er te bezichtigen valt... Zalig gewoon. Misschien komt het er ooit van, misschien ook niet, we zien wel. Er zullen alleszinds heel wat centjes aan te pas moeten komen, maar hé, als je echt echt iets wilt, zal dat wel lukken zeker?!

Verder vooral heel erg druk bezig geweest met school. Aangezien we maar 1 semester meer les hebben in dit derde en laatste jaar, gaat alles héél erg snel voorbij. Alle taken, spreekoefeningen, projecten zitten in dit eerste semester. Net als de examenleerstof van een heel jaar hé. 't is lastig, maar we moeten erdoor. De volgende weken zullen nog zwaarder worden, maar hé, we denken gewoon af en toe aan de stage van 5 maand in Frankrijk die er al aankomt, eind januari. Dat helpt wel, om toch nog eens alles te geven voor het LAATSTE semester.
Hoewel me dat ook alweer angst inboezemd. Na juni moet ik gaan werken. Help.

Verder is er niet echt veel nieuws te melden. Enkele doktersbezoeken achter de rug en nog enkele te gaan... Maar ben er nog niet echt uit of ik jullie hier alles is detail of in grote lijnen ga vertellen, of dit deel gewoon ga overslaan....


Tot een volgende post,

sneller dan deze wachttijd, I promise!

09:44 Gepost door Ejsa | Commentaren (4) |

Commentaren

Hey!
Hopelijk ben je niet té ziek, maar het is jouw keuze of je dit aan de blogwereld laat weten ;-)
Ben wel blij dat het allemaal meegevallen is in duitsland. En inderdaad als je iets echt wil, voor gaan!
En over dat werken, pff, ik denk zelf dat ik nog iets anders ga studeren, want leerkracht? Dat zie ik mezelf niet echt worden!

Grtjs

Gepost door: Fairytalegirl | 06 november 2011

Sja, 'k zie mezelf dat ook nog niet echt doen... Een master in mijn richting bestaat niet, dus het is werken, of iets compleet anders studeren, wat direct weer 3 jaar extra is..... Moeilijk moeilijk!

Gepost door: Ejsa | 06 november 2011

Hm, ik ga misschien nog een jaartje avondonderwijs doen ;-)

Gepost door: Fairytalegirl | 11 november 2011

Thoh ja, ik denk ook altijd bij mezelf, het is even door de zure appel bijten.
maar eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat ik door een zure pompoen bijt :D

Grtjs

Gepost door: Fairytalegirl | 20 november 2011

De commentaren zijn gesloten.