18 december 2010

Ejsa, shopping en gourmet

Vandaag was super. Wakker geworden met een sneeuwwit tapijt buiten. Pannenkoek gegeten en dan richting 't stad vertrokken. Op zoek naar de kerstcadeaus en mijn verjaardagscadeau. Uiteindelijk heb ik voor een flesje parfum 'ange ou démon le secret' gekozen. Ik was al een eindje zot van de geur, en aangezien ze het nu ook in kerstverpakking met bijhorende bodylotion en douchegel verkochten, was het echt wel 't moment. Daarna nog om mijn kerstcadeau geweest die ik krijg van m'n oma... Een giftset van Rituals, vol leuke crèmekes, doucheproducten enzovoort. Wetende dat ik van m'n beste vriendin ook allemaal productjes kreeg voor de huid, zal ik vaak vaak vaak een relaxerend badje moeten nemen de volgende maanden. Hoe tof is dat niet?!

Daarstraks aten we ook gourmet, wat superlekker was! Echt leuk om zo eens met het gezin aan tafel te zitten en rustig te dineren, zeker iets wat we volgend jaar opnieuw doen!

Morgen (straks) jammer genoeg wel werken op mijn verjaardag, maaraangezien ik vandaag thuis was, kan ik er wel mee leven! 't is trouwens de laatste stagedag morgen, we mogen dus niet klagen hé!

Groetjes!

20:55 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

17 december 2010

Nog 2 dagjes

en dan zit de stage er op. De laatste dagen waren nog tof, vooral veel bekende vlamingen over de vloer gekregen. Alles begint nu ook steeds vlotter te gaan, waardoor het leuker werken is hé!
Vandaag en zondag nog aanzetten, morgen ben ik eindelijk nog eens een dagje thuis, dan maar kerstinkopen gaan doen hé! En tergelijkertijd mezelf een verjaardagscadeautje kopen! Leuk leuk :)
Tot snel!

13:49 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

10 december 2010

Ejsa en examenstress, nu al...

Druk druk druk. Stage, stageopdracht en samenvatten van de leerstof. Dat is zowat mijn leven momenteel. Niet echt leuk, maar ja. Afin, nog een weekje doorwerken en dan mezelf 2 dagjes rust gunnen. Zo zal ik mijn verjaardag een dagje later moeten vieren, aangezien ik de hele dag moet werken. Jammer, maar niets aan te doen hé!
En daarna full speed blokken. Want k zal mijn tijd nodig hebben. Superveel zelfstudiepaketten, echt niet normaal!
Hopelijk komt het allemaal in orde, geen zin in herexamens!
Nu nog beetje aan stageverslag werken, tot snel!

19:02 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |

07 december 2010

Ejsa en de kersperiode

De kerstperiode. Een van de leukste periodes van het jaar. Oké, het is vaak enorm koud buiten, meerdere keren per jaar zit ik op de grond tijdens het fietsen, voorbereidingen voor de examenperiode...En toch. Tergelijkertijd is er zoveel gezelligheid. Ontwaken, en buiten een sneeuwwit landschap zien. Gezellige boswandelingen. De eindejaarsfeesten, waardoor we alle familie en beste vrienden nog eens zien... I just love it. Binnenkort is het eindelijk terug zover. Alleen nu nog weten wat ik graag als kerstcadeau zou krijgen, damn das ieder jaar moeilijk. Ik weet niet eens wat ik wil voor mijn verjaardag volgende week... Luxeprobleem hé! ;)


18:31 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

03 december 2010

stageproblemen part 2

We zijn nu vrijdag, en nog steeds is het niet terug in orde met de voet. Nog steeds redelijk gezwollen, rood, een bult op mijn voet, pijnlijk om te lopen. Enigste lichtpuntje: de zwelling is al iets minder en iets minder pijnlijk.

Daarjuist gebeld naar mijn stageplaats, om te zeggen dat ik morgen en zondag niet kon komen. Beetje moeilijk als je in geen enkele schoen kan. Krijg ik daar ineens te horen dat ik nu blijkbaar ineens toch stagedagen ga moeten inhalen. Eerst was dit niet het geval, doordat het blokperiode is dan. Nu moet ik stage lopen tot 20 ipv 17 december, dus ook werken op mijn verjaardag. Daarnaast moet ik de volgende 2 weken 6 dagen per week werken, dus maar 1 dagje verlof in de plaats van 2. Hallo, niemand die dit raar vindt? Ik heb een helse ontsteking in mijn voet door TE VEEL te moeten werken! En dan nu nog een dag meer werken in de week.

Pfff, kheb steeds minder zin in de resterende stagedagen!
Komt daarbij nog dat ik steeds supermoe en futloos wordt door die antibiotica, en nu mag ik nog harder blokken doordat mijn blokperiode vermindert! Pfff!

Sorry trouwens voor de steeds negatieve berichtjes hier!

15:07 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |