03 september 2010

Ejsa & step up 3D

Ejsa en dansen, dat is bijna een perfecte combinatie. Dansen heeft me al door zoveel diepe wateren geholpen, het werkt echt therapeutisch voor mij. Daarom ook dat ik er zo vaak mee bezig ben. Zelf dansen, via youtube coole dansmoves opzoeken, dansfilms bekijken.
Ondertussen behoren step up 1 en 2 al tot mijn dvd-collectie. Beiden echt goede films. Toen ik hoorde dat er een derde film uitkwam, in 3D dan nog, was ik echt zo blij. Direct de releasedatum opgezocht, rond 3 augustus was het ergens. Afgesproken met dansvriendin B. om direct te gaan kijken. Jammer genoeg is het contact met B. sinds een tijdje enorm verwaterd, geen idee waarom. Geen reactie meer op sms'en, facebook-berichten en offline msn-berichten. Bijna 2 weken geleden dan een sms gestuurd om te vragen wanneer we nu naar de film gingen, opnieuw geen antwoord. Ik heb het erbij gelaten. Het is een constante in onze vriendschap, dat ik haar nooit hoor of zie buiten de danslessen. En ik heb er genoeg van!
Swat, gisteren dan met best friend D. naar de film geweest. En ik moet zeggen, step up 3 is echt fantastisch. Ik denk zelf nog iets beter dan 1 en 2. Fantastische moves, supergoede muziek en een fantastisch verhaal, de hoofdrolspeler zelf was ook niet mis ;)
Wat wil een mens nog meer? Misschien een film die iets langer had geduurd, want hij is zooo mooi.
Moest ik centjes te veel hebben, ik zit waarschijnlijk vanavond weer in de cinema voor step up 3D. Nu is het afwachten geblazen tot hij uitkomt op dvd en ik hem nogmaals kan bekijken.
Want echt, sinds gisterenavond heb ik een nieuwe film die bij mijn favorieten-lijstje behoord.
Zou er nog een 4e film uitkomen? Hope so!

Step-Up-3D-Soundtrack.jpgstep-up-3d-first-movie-stills.jpg

 

19:29 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |

08 mei 2010

Dans-gemis

Ejsa mist het dansen zo erg! Het is ondertussen al anderhalve maand geleden dat ik nog geweest ben, naar de dansschool! Leerkracht die paar weken afwezig was (ik kan die vervangster niet af, sorry), dan weekje stage, vorige woensdag te veel werk voor school... En het begint te knagen! Nu met de examens zal het er ook niet meer van komen en de volgende curusussen beginnen pas terug eind september. Best dat ik in mijn kamer nog genoeg plaats heb voor enkele dans-moves. Maar toch..
Zo alleen dansen is niet de helft zo leuk als het dansen in groep!


dancer_prix_de_lausanne_9_by_chriscx1

13:59 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |