15 oktober 2010

Party-time

Donderdagnammidag was het eindelijk zover. 's Namiddags verzamelden we met iedereen van onze richting in 't Stad. Allemaal mooi uitgedost in stadskledij. Alle meisjes in kleedjes, jongens in kostuum. Alles begon met een aantal gastsprekers, daarna een korte koffiepauze die begon met een glaasje cava. Echt leuk. Daarna nog 2 gastsprekers en tenslotte walking-dinner. Lekker eten, een supergoede sfeer en vooral véél drank. Echt, iedere 5 minuten kwam men vragen of je nog wijn, bier, cola wou. Waarschijnlijk heb ik toch wel zo'n 10 glazen wijn gedronken in een uurtje of 3. Rond middernacht was er dan nog de afterparty, met zelfs enkele leerkrachten. Daar ben ik echter niet meer naartoe geweest. Nog altijd een beetje verkouden en dus niet superveel energie, ik ben dan maar in mijn bedje gekropen. Vele anderen zijn nog tot 5 uur uitgeweest, met vele schitterende, vaak zatte foto's tot gevolg. Jaja, onze richting heeft zijn naam weer alle eer aangedaan. Gewoon weer een fantastische avond gehad!

Nieuwe clip is de nieuwe van Don Diablo, blijkbaar heel bekend in Nederland. Ik zag zijn nummer op televisie in so you think you can dance en ik ben er weg van! Hopelijk jullie ook!

Prettig weekend!

19:35 Gepost door Ejsa | Commentaren (4) |

13 oktober 2010

Bezoeken stageplaats

Vanmiddag is het eindelijk zover. Straks, om 18.00 u heb ik een afspraak met mijn stagebegeleider in m'n stagehotel. Eindelijk meer informatie over mijn uren, taken, opdrachten... School zelf deelt de stageplaatsen uit maar voor de rest weten we van niets. Enkel dat we zelf contact op moeten nemen. Maandag krijgen we dan een infosessie... Ben benieuwd. Gelukkig klonk mijn stagebegeleidster aan de telefoon al héél sympathiek, das toch ook al iets hé! ;)

Morgen is het trouwens een bijeenkomst van onze richting, wat eigenlijk zo'n beetje het evenement van het schooljaar is. Iedereen is volledig opgemaakt, draagt stadskledij... Eerst een paar gastsprekers, koffiepauze, terug gastsprekers en dan tenslotte nog een heus walking dinner. Vorig jaar was het fantastisch, ik heb er al opnieuw zin in! Daarna naar de afterparty... Jaja het wordt laat morgenavond. Best dat ze de lessen van vrijdagmorgen een beetje verlaat hebben :D

Tussendoor dan nog tijd vinden voor alle taken, groepswerken, eindwerken en andere romspslomp, het is druk, ik zeg het u. Als mijn stageuren nu nog meezitten kan ik tijdens die 6 weken beginnen blokken voor januari, want geloof me, het is véééél meer dan vorig jaar. En ik wil absoluut geen herexamens, want dan kan ik deze zomer geen maand in het buitenland gaan werken, en dat is toch iets wat ik graag zou doen....

Tot snel, hopelijk met goed nieuws over mijn stageplaats,
Liefs!

 

14:41 Gepost door Ejsa | Commentaren (4) |

10 oktober 2010

Avondje relaxen met Alex Agnew

Gisteren nog eens weg geweest en het heeft deugd gedaan. Door de stage die binnen 4 weken aanvangt is het op school enorm hectisch. Zoveel mogelijk moet nog gebeuren voor de aanvang van stage, het is zovéél hectischer dan vorig jaar!
Afin, gisteren naar een try-out van Alex Agnew gaan kijken. Hilarisch was het! Al lang niet meer zovéél gelachen op 1 avond. Fantastische man die direct een hele zaal meeheeft. Zeker voor herhaling vatbaar!
Nu nog een beetje werken voor school, zodat ik vanavond naar de eerste liveshow van so you think you can dance kan kijken. Toch leuk hé, om je eigen dansleerkracht als choreograaf in die show aan het werk te zien! Altijd een beetje trots toch dat ik ook 4 jaar les heb gevolgt bij hem. :)

Hieronder een klein fragmentje van Alex Agnew, de tandarts!

10:41 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

03 oktober 2010

update

Eindelijk nog eens tijd om een welliswaar kort berichtje te typen.
De voorbije week was niet normaal druk, een van de drukste weken van dit jaar alleszinds. Stageplaats contacteren, leren, cursus drankenleer volgen, feestjes, tussendoor terug een zware verkoudheid opgedaan... Twas hels :)
Maar beter zo dan je steendood te vervelen hé!
Gelukkig valt mijn stageplaats nog goed mee, niet ver van huis enzo... Alleen jammer dat ik 6 weken bar en restaurant moet doen, niet echt mijn favoriete plaats. Receptie en executive housekeeping was meer mijn ding geweest. Afin, we kunnen er niets aan veranderen dusja!

Vooral tijdens de drankencursus heb ik me echt geamuseerd. De eerste 2 weken stond bier op het programma. Beetje bijgeleerd over de verschillende gistingen, daarna leren tappen en uitschenken uit flesjes... Echt leuk om te doen :D Morgen begint het deel over cocktails, wat waarschijnlijk superleuk wordt.

Nu nog beetje verder werken voor school, want aangezien we maar tot eind oktober les hebben wordt de leerstof er door gegooid!

Hopelijk tot snel,

X. Ejsa!

14:56 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

01 oktober 2010

Rihanna - Only girl

Tijd om nog eens een nieuwe song te promoten. Deze keer koos ik voor Only girl van Rihanna. Ik vind het een zeer leuk nummer. Leuke beat en makkelijk om mee te zingen!
Geniet ervan! Het nummer vind je hieronder en in de linkerkolom! Enjoy!

 

20:03 Gepost door Ejsa | Commentaren (0) |