29 augustus 2010

Ejsa en autorijden...

18 worden was fantastisch. Mijn verjaardag herinner ik me nog zeer levendig. Het was een fantastische dag, vol leuke verrassingen, familie en vrienden. Eindelijk ook dat beetje meer verantwoordelijkheid.

Jammer genoeg brengt 18 worden ook direct met zich mee dat iedereen verwacht dat je kan autorijden. Maar dan ook IEDEREEN! Honderden keren hebben ze het mij al gevraagd: "Wanneer leer je nu met de auto rijden?". Wel, laten we zeggen dat ik hier absoluut niet voor sta te springen. Als er één iets is wat ik echt wil uitstellen, dan is het autorijden. Het lijkt wel alsof ik er een soort van panische angst voor heb ofzo.

Zo'n kleine 2 jaar geleden zat ik in de auto toen de autospiegel werd afgereden, sindsdien is Ejsa gefixeerd op spiegels. Telkens ik in de auto zit en we passeren een andere auto gaat mijn aandacht volledig naar de autospiegels. Niet echt ideaal als je nog moet leren autorijden.
Daarnaast krijg ik ook echt de 'schieters' van dat hele schakel-gedoe. En oké, iedereen legt me wel uit dat het uiteindelijk zo moeilijk niet is. Maar toch, ik weet dankzij mijn dans-ervaring zeer goed dat ik niet goed met handen en voeten tergelijkertijd bezig ben.. nog zo iets dus :)
Jammer genoeg hebben alle familieleden daar niet echt oren naar. Al bijna een jaar zagen ze constant aan mijn hoofd. En dankzij het feit dat ik mijn theoretisch rijbewijs op school behaalde kon ik direct beginnen oefenen... Juuj!

Nu zijn we ondertussen een klein jaar verder en heb ik nog steeds niet gereden. Oké, eens 1 meter. Met direct een paniekaanval en vele traantjes tot gevolg, echt waar.
Ik besef echter wel dat ik het eens zal moeten proberen, want tegenwoordig kun je echt niet meer zonder rijbewijs. Maar toch.... Mijn hartslag kent al pieken als ik er nogmaar aan denk!
Dat worden nog interessante maanden! Ejsa en autorijden, toch geen goed koppel vrees ik :)

Bij deze ook bedankt aan skynetblogs om mijn blog in de kijker te plaatsen, you just made my day!


Driving_into_the_night_by_Nazareanu.jpg

21:50 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |

28 augustus 2010

Time flies...

't Gaat toch altijd zo snel hé. We zijn alweer bijna september. Mijn laatste examen, eind juni ergens, gebeurde precies een week geleden ofzo. Nuja, beter zo zeker dan dat we ons hele dagen steendood vervelen.
Deze middag zelf lasagne gemaakt, ze was zooo lekker! Ne mens mag eens stoefen met zichzelf hé! Daarna eindelijk in Brugge geraakt. Ejsa heeft een toffe nieuwe pull gevonden :)
Vanavond eens rustig op 't gemak, filmpje kijken, beetje lezen.... Morgen beide oma's gaan bezoeken, de zondag zal dus ook weer snel gepasseerd zijn! Hopelijk snel terug beter weer!

Prettig weekend!

 

e3e2e08da4108bb4f725e04ad43b3694.jpg

 


19:17 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |

25 augustus 2010

Editors - Papillon

Zalig toch, een beetje youtuben. Steeds opnieuw fantastische clips ontdekken. Vandaag naar rock werchter en pukkelpop-clips gekeken, en sommige filmpjes zijn echt fantastisch. Hopelijk kan ik volgend jaar eindelijk eens naar werchter en terug naar pukkelpop. Want zo'n sfeer jong, niet normaal!

Hieronder Editors - Papillon, zalig liedje en wat een sfeer!

19:44 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

24 augustus 2010

avondje weg

Gisteren was zoals verwacht weer super. Ejsa is terug volledig up-to-date met alle roddels. Paar nieuwe mensen leren kennen ook, wat altijd leuk is hé! En kben dan nog droog in 't stad geraakt ook, geen regen. Fantastisch toch :)

Morgen waarschijnlijk gaan shoppen, aangezien het er laatst niet van gekomen is. Hopelijk kan ik een paar leuke dingen op de kop tikken :)

Tot snel! x

19:44 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

23 augustus 2010

The rain keeps on falling...

Dju toch, 3e keer dat ik opnieuw aan deze post moet beginnen. Pc doet vreemd. Swat, nieuwe poging!

Weeral zoveel regen vandaag. Echt niet leuk hoor, zo in Augustus al die regen. Nuja, voor iedereen met herexamens zijn zo'n dagen als vandaag welkom hé, voor 1 dagje gun ik het jullie. Deze morgen wist ik niet echt wat gedaan, heb dan maar macaroni met kaassaus gemaakt. Vanmiddag dan nog eens alle onbekeken programma's van de videorecorder bekeken, bij deze is dat ook gebeurd.

Vanavond nog afgesproken in 't stad met E. en S. om iets te gaan drinken. E. had vandaag haar laatste herexamen en wou graag iets gaan drinken. Had ik niets op tegen. Daarnaast hebben we elkaar ook al bijna 2 maand niet meer gezien, waardoor we zeker en vast dingen genoeg zullen hebben om over bij te praten.
Duimen jullie voor mij dat het vanavond om half 10 niet regend of hard waait? Thanks! ;)

19:04 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |