20 augustus 2010

Knokke

Fantastisch, super, voor herhaling vatbaar. Daarmee is alles eigenlijk gezegd. Maar ik zal maar iets meer vertellen zeker?
De autorit naar Heist was echt super. De 2 jongens vooraan, 4 meiden achteraan. Elkaar al maanden niet meer gezien, hopen nieuwe roddels, er is geen seconde stilte geweest in de auto, zoveel is zeker.
Gelukkig hadden we een 'gereserveerde' parkeerplaats bij een kennis, waardoor we geen parking meer nodig hadden. Best, want serieus, zovéél volk. Hordes mensen, trams die waarschijnlijk dubbel zoveel mensen als toegelaten vervoerden, een boordevolle dijk... Gelukkig toch nog snel een mooi plaatsje gevonden langs de dijk met fantastisch zicht. Het vuurwerk op zich was ook mooi. Niet fantastisch, ik meen al mooiere gezien te hebben, maar toch zeker de moeite waard. Frankrijk was het nu, misschien dat ik nog eens terug ga om één van de andere vuurwerken te bekijken. Zo ver is het nu ook niet dusja.
Na het vuurwerk hadden we allemaal honger en liepen we de dijk af op zoek naar een frituur. Jammer genoeg zijn we geen 1 frituur op de dijk tegengekomen, in de zijstraten waren ze allemaal toe. We hebben dan maar besloten terug te keren naar de auto. Een serieuse wandeling gemaakt met andere woorden, waardoor de frietjes extra smaakten hé. Want ja, we zijn hier thuis nog een frituur binnengestapt.
Rond 2u30 keerden we terug huiswaards, en het was fantastisch. Ben echt blij dat ik iederee nog eens gezien heb!

Vandaag dan terug in Knokke beland, zij het deze keer met de ouders. Opnieuw de dijk gedaan, deze keer die van Knokke en daarna nog de winkelstraat. Het was leuk om te doen, alleen jammer dat Knokke zoveel dure winkels telt. Mooie dingen, dat wel. Maar 250 euro voor een wollen pull vind ik er dan net weer over. En natuurlijk ook weer een supermooie handtas gezien, ook 250 euro. Vlug doorgestapt naar de volgende winkels ;)
Daarna nog een lekker ijsje en terug naar huis. En zo zit de dag er alweer op.
De tijd vliegt zo snel voorbij als je je amuseert!

sun_touched___by_m0thyyku.jpg

20:34 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

19 augustus 2010

Going out

Vanavond eindelijk nog eens met 'onze bende' kunnen afspreken. Sommigen heb ik al een eeuwigheid niet meer gezien! Dat heb je hé, als iedereen andere studies volgt in andere steden.

Met z'n zessen gaan we naar Knokke/Duinbergen, naar het vuurwerkfestival! We vertrekken hier om 20u45, gaan dan eerst nog iets drinken en daarna vuurwerk. Eindelijk nog eens bijbabbelen, volop de slappe lach hebben, meestal tot tranen toe...
Heb er nu al superveel zin in!

f738caf4bb4ced5d.jpg

17:23 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

18 augustus 2010

Finally

Eindelijk geraak ik weer op mijn blog... Best hatelijk als je eens wil posten of muziek toevoegen en het gaat niet. Nuja, dan maar eens een twitter-account gemaakt. Nu nog linken aan mijn blog, of toch een poging doen ;)

13:12 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

16 augustus 2010

Hondenweer

Als er één iets is wat Ejsa haat, dan is het zonder twijfel zo'n regenachtige dag als vandaag. Sinds 22u gisterenavond is het hier nog niet gestopt met regenen. Alhoewel, gieten is misschien een beter woord om het te omschrijven. Heel de nacht quasi niet geslapen door de regen die tegen de ruiten sloeg. Daarnaast bleek ook nog eens dat mijn ene ruit niet meer volledig waterdicht is, op mijn vensterbank lag een hele plas water. 's Nachts om 3 uur nog naar de badkamer mogen lopen om een handdoek. En dan denk je bij jezelf, oh, binnen een paar uurtjes is het over. Maar nee, we zijn nu bijna 19u en het regent nog. Je luistert naar de radio, de weerman deelt mee dat het de hele nacht nog kan regenen. En dan verlang je terug naar begin Juli, vol zonneschijn. Of wenste je dat je een last minute kon boeken en morgen in de zon zat.

 

The_rain_by_OjosVerde.jpg

18:49 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

15 augustus 2010

Een dagje sluis

Gisteren eindelijk nog eens de grens overgestoken en bij onze noorderburen beland. Sluis is en blijft een leuk stadje om te doen. Vele leuke winkels, lekkere restaurantjes en niet ver van huis. Tijdens het shoppen een paar leuke dingen gezien, wel nog niets gekocht. Eerst en vooral heb ik een nieuw kostuum nodig. En ja, das toch redelijk duur. Als je naar den Esprit of Mexx gaat lig je vaak al aan 150 euro voor het vestje alleen. Nuja, ik heb nog een extra kostuum nodig voor mijn stage en latere loopbaan, we zullen het maar als een investering zien. Daarnaast ook nog een nieuw paar schoenen nodig, heb zin in zo'n korte,zwarte enkellaarsjes. Makkelijk onder mijn kostuum te dragen, niet te warm... Nu nog een mooi en betaalbaar paar vinden.
's Avonds dan zalig gerelaxed. Een warm badje genomen, pyjama aan, glaasje witte wijn en dan rustig verder lezen in mijn boek. Echt, het deed deugd. Misschien daarom dat ik vandaag zo goed gezind ben ;)

14:42 Gepost door Ejsa | Commentaren (5) |