13 maart 2011

Summer in a song

Ejsa hoorde dit liedje een paar dagen geleden voor het eerst in Glee. Ik ben er compleet weg van, 'n leuke melodie die me direct aan de zomer doet denken!
Neon trees - Animal

12:49 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

10 maart 2011

Ejsa & de honderdste post

Eindelijk is het zover, het hondertste bericht op deze blog. Normaal gezien zat deze post er een week of 2 geleden al aan te komen, maar door het vele schoolwerk kwam bloggen er niet meer van. Het stomste excuus ooit, schoolwerk, maar ja, ik kon al het schoolwerk moeilijk in het water laten vallen hé.

Tussen de vele projecten en testen door toch ook een beetje genoten, zo heb ik onderandere de Q-party bezocht, zalig feestje was me dat. Echt heel goed geamuseerd, gelachen ook met profvoetballers die niet zo ver van ons stonden en duidelijk niet goed tegen drank kunnen, en veel gedanst hé :D Ondertussen ook nog eens naar ladies @ the movies geweest, de film van gooische vrouwen in avant-première gezien. Leuke film, wel een beetje inhoudsloos en een echte vrouwenfilm, maar ja, af en toe moet dat eens mogen hé ;)
Daarnaast ook volop verder gekeken naar glee en pretty little liars, 2 leuke series. Jammergenoeg ben ik nu al mee met de amerikaanse versies, en is het dus steeds een week wachten op de volgende aflevering, ahja, nog genoeg series waar ik aan kan beginnen!
Verder is er niet zo heel veel gebeurd, ook nog eens gaan shoppen, waar ik het meest zomerse kleedje ooit gekocht heb! Nu duimen op goed weer hé deze zomer.

Verder ben ik een beetje inspiratieloos wat mijn reis voor deze zomer betreft... Zoveel mogelijke bestemmingen die ik nog wil zien, de meeste zijn wel met het vliegtuig. En aangezien ik en mijn reisgenoot nog nooit gevlogen hebben, is dat een beetje een moeilijk punt. Vliegangst heb ik (denk ik) wel overwonnen, 't gaat mij eerder over heel die check-in procedures en het rondlopen in dat doolhof van een luchthaven, afin, kzal er nog eens over moeten nadenken. Jullie horen het wel als ik uiteindelijk toch een reis boek hé!

Nu nog een beetje aan alle projecten verderwerken,

tot snel!

13:37 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

03 maart 2011

Ejsa & verzuipen

Ejsa verzuipt een beetje in het schoolwerk de laatste weken....
Morgen vakantie, dan kom ik zeker posten, I promise!
Tot snel!

16:36 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |

20 februari 2011

Adele - Someone like you live @ Brit awards

Gewoonweg prachtig. Kippenvel alom. En of ze live kan zingen....

13:16 Gepost door Ejsa | Commentaren (4) |

04 februari 2011

Ejsa & Berlin

En we zijn terug van Berlijn. Moe, maar voldaan. Zondagmorgen rond 7u vertrokken, na een busrijs van een 10-tal uur aangekomen in Berlijn. Mooie kamer in het hotel, even opgefrist en daarna een wandeling gemaakt richting een paar toffe restaurantjes. Een lekkere pizza gegeten en daarna nog een toffe cocktailbar bezocht.
De volgende morgen opnieuw een wandeling door Berlijn-city, gevolgd door een bezoek aan een museum. We kregen er een rondleiding met duitse gids, gelukkig verstond ik er nog veel van... Mijn duits is blijkbaar zo slecht nog niet! 's middags kregen we dan tijd om onze opdrachten te maken, daarna gezamelijk bezoek aan een brouwerij en daar gegeten. De dinsdag dan een bezoek aan een concentratiekamp en een bezoek aan het DDR-museum. 's avonds niet meer uitgeweest, ik was bekaf. De woensdagmorgen dan nog paar opdrachten voor school afgewerkt en een warme chocolademelk gedronken. Daarna de bus in en terug huiswaards.
Berlijn was echt leuk, mooie stad, goedkoop eten en goedkope drank (véél goedkoper dan in België alleszinds). Alleen jammer dat het zo koud was. Min 6 ongeveer, en een wind die echt in je gezicht sneed. Een topje, t-shirt, dikke pull, winterjas, sjaal en handschoenen, en nog koud hebben. Ja, het was echt kou lijden. Maar we hebben het overleefd :)

Nu direct terug in de schoolopdrachten vliegen, met een leuk muziekje op de achtergrond. De nieuwe CD van Adele dan, die echt ZOT GOED is!

Oja, en tussendoor die 40 nieuwe posts lezen op de blogs die ik volg, of toch een deel daarvan :D

20:31 Gepost door Ejsa | Commentaren (5) |