03 januari 2011

Dilemma...

Eindelijk begin ik het te beseffen. Eindelijk. Dat ik binnen exact 7 dagen, een week jong, mijn eerste examen heb. Dat ik binnen exact een week aan het zwoegen ben op economisch werk, waarvan ik echt niet weet wat te verwachten. 6 weken hebben we les gehad, maar 4 weken daarvan (de laatste 4 dan nog) was de docent ziek en was er steeds een andere docent. Beetje moeilijk om dan in te schatten wat hij belangrijk vindt, hij weet zelf niet eens wat de andere docenten hebben gegeven of hoe goed/juist ze het hebben uitgelegd naar zijn mening....STRESS krijg ik ervan, ik zeg het je. Soit, 7 dagen dus nog. En 9 examens. Als ik elke dag een vak herhaal kom ik dus al 2 dagen te kort. Oké, ik heb al veel geleerd, voor sommige dingen heb ik geen hele dag meer nodig. Maar toch, leuk klinkt het niet!

Nu is het ook zo dat mijn kleerkast en mijn schoenenkast echt leeg is. En ik dus echt broodnodig eens moet gaan shoppen. En het nu solden zijn. Dus dat het het juiste moment zou zijn... Maar is dat wel verstandig, een week voor de examens nog eens een middagje gaan shoppen?!

Afin, als ik vandaag nog al mijn frans erdoorkrijg (nog 4 grote teksten vol vocabulaire ) dan trakteer ik mezelf misschien op een middagje shoppen. Misschien.
Jullie horen het nog wel, wat het geworden is!

Kga voort blokken, anders zou het wel eens héél laat kunnen worden vanavond!
Bye!

19:37 Gepost door Ejsa | Commentaren (0) |

02 januari 2011

Ejsa & oudejaarsavond

En 2 januari zit er alweer op. Man man man toch, voor we het goed en wel zullen beseffen zit januari er ook alweer op! De tijd gaat toch zo snel hé, wanneer we ons amuseren.


Oudejaarsavond heb ik ingezet bij de grootouders. Een aperitiefke, een halve kreeft als voorgerecht, een bord overheerlijke pompoensoep, een lekker hoofdgerechtje en dan nog een stuk ijstaart en koffie met taart. Ja, lekker en vooral véél gegeten hebben we. Rond 23u30 dan afgesproken met C., een klasgenoot. Samen naar 't stad geweest en in een gezellig caféke beland. Daar afgetelt tot nieuwjaar en het direct goed ingezet met een glaasje cava. Daarna werden we nog getrakteerd op 2 glazen cava en op een vanillejenever, echt tof. Zo werd de avond toch nog niet te duur. Daarnaast ook veel gebabbeld met 2 Engelsen die hier verbleven, het was echt tof.
'k Was thuis rond 4u 's morgens. Niet te laat, aangezien ik er om 8u al terug uit moest!

Maar 't was echt leuk, en dat is nog altijd het belangrijkste hé!
Nu nog een beetje verderblokken, de examens komen nu echt dichterbij!
Tot snel!

20:48 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

31 december 2010

Ejsa & eindejaarswensen

Ejsa wenst iedereen een vrolijk, gelukkig en vooral gezond 2011 toe!

Geniet van deze avond!


f738caf4bb4ced5d.jpg

10:29 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

29 december 2010

Ejsa & de bloksong van de dag

ondertussen al een keer of 30 op de replay-button geduwd...
Robyn - Indestructible
Enjoy!

19:02 Gepost door Ejsa | Commentaren (0) |

27 december 2010

Ejsa en nieuwe vrienden

De volgende 4 weken ziet mijn vriendenkring er volledig anders uit!
Maak kennis met mijn nieuwe vriendengroep:
Frans,Engels,Duits,Nederlands,WEW,fiscale wetgeving, hotelrecht en boekhouden!

Leuke bende, toch?
Stiekem hoop ik dat ik snel terug kan overschakelen naar de normale groep!
Nog 4 weken mensen, nog 4 weken!13:43 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |