23 december 2010

Merry X-mas

Bij deze wens ik jullie allemaal een zalig kerstfeest toe,
vol leuke momenten en met veel liefde

dyn008_original_604_574_jpeg_2580142_3d9d67de1705f0723544a4a0742d3a48.jpg

23:40 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

22 december 2010

Ejsa en de laatste schooldag

Vandaag voor de laatste keer in 2010 naar 't school vertrokken. Deze morgen moesten we ons stageverslag indienen, hopelijk is hij een beetje goed. Maar dat zal wel zeker, ik heb er alleszinds lang genoeg aan gewerkt. Verder kreeg ik ook mijn punten voor mijn stage, een 17/20. Waar ik meer dan tevreden mee ben. Als je weet dat ik allesbehalve handig ben en over 2 linkerhanden beschik, dan is dat zeker en vast goed gedaan hé! Daarnaast nog een beetje papperassen voor onze schooltrip naar Berlijn in orde gebracht. En nog een les gehad van fiscale, waar we nog extra vragen mochten stellen. Er is toch één iets dat ik nu iets beter snap, beter dan niets hé!
Nu is het zo snel mogelijk beginnen met blokken. Want met alle kerst en nieuwjaarsfeesten zal het zéér snel 11 januari zijn, veel te snel. En sommige vakken zitten echt ver weg in mijn hoofd, logisch ook, als je die cursussen al 7 weken niet meer bekeken hebt.

Aan alle bloggers alvast veel succes met de blok!

Groetjes!

19:06 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

18 december 2010

Ejsa, shopping en gourmet

Vandaag was super. Wakker geworden met een sneeuwwit tapijt buiten. Pannenkoek gegeten en dan richting 't stad vertrokken. Op zoek naar de kerstcadeaus en mijn verjaardagscadeau. Uiteindelijk heb ik voor een flesje parfum 'ange ou démon le secret' gekozen. Ik was al een eindje zot van de geur, en aangezien ze het nu ook in kerstverpakking met bijhorende bodylotion en douchegel verkochten, was het echt wel 't moment. Daarna nog om mijn kerstcadeau geweest die ik krijg van m'n oma... Een giftset van Rituals, vol leuke crèmekes, doucheproducten enzovoort. Wetende dat ik van m'n beste vriendin ook allemaal productjes kreeg voor de huid, zal ik vaak vaak vaak een relaxerend badje moeten nemen de volgende maanden. Hoe tof is dat niet?!

Daarstraks aten we ook gourmet, wat superlekker was! Echt leuk om zo eens met het gezin aan tafel te zitten en rustig te dineren, zeker iets wat we volgend jaar opnieuw doen!

Morgen (straks) jammer genoeg wel werken op mijn verjaardag, maaraangezien ik vandaag thuis was, kan ik er wel mee leven! 't is trouwens de laatste stagedag morgen, we mogen dus niet klagen hé!

Groetjes!

20:55 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

17 december 2010

Nog 2 dagjes

en dan zit de stage er op. De laatste dagen waren nog tof, vooral veel bekende vlamingen over de vloer gekregen. Alles begint nu ook steeds vlotter te gaan, waardoor het leuker werken is hé!
Vandaag en zondag nog aanzetten, morgen ben ik eindelijk nog eens een dagje thuis, dan maar kerstinkopen gaan doen hé! En tergelijkertijd mezelf een verjaardagscadeautje kopen! Leuk leuk :)
Tot snel!

13:49 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

10 december 2010

Ejsa en examenstress, nu al...

Druk druk druk. Stage, stageopdracht en samenvatten van de leerstof. Dat is zowat mijn leven momenteel. Niet echt leuk, maar ja. Afin, nog een weekje doorwerken en dan mezelf 2 dagjes rust gunnen. Zo zal ik mijn verjaardag een dagje later moeten vieren, aangezien ik de hele dag moet werken. Jammer, maar niets aan te doen hé!
En daarna full speed blokken. Want k zal mijn tijd nodig hebben. Superveel zelfstudiepaketten, echt niet normaal!
Hopelijk komt het allemaal in orde, geen zin in herexamens!
Nu nog beetje aan stageverslag werken, tot snel!

19:02 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |