07 december 2010

Ejsa en de kersperiode

De kerstperiode. Een van de leukste periodes van het jaar. Oké, het is vaak enorm koud buiten, meerdere keren per jaar zit ik op de grond tijdens het fietsen, voorbereidingen voor de examenperiode...En toch. Tergelijkertijd is er zoveel gezelligheid. Ontwaken, en buiten een sneeuwwit landschap zien. Gezellige boswandelingen. De eindejaarsfeesten, waardoor we alle familie en beste vrienden nog eens zien... I just love it. Binnenkort is het eindelijk terug zover. Alleen nu nog weten wat ik graag als kerstcadeau zou krijgen, damn das ieder jaar moeilijk. Ik weet niet eens wat ik wil voor mijn verjaardag volgende week... Luxeprobleem hé! ;)


18:31 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

03 december 2010

stageproblemen part 2

We zijn nu vrijdag, en nog steeds is het niet terug in orde met de voet. Nog steeds redelijk gezwollen, rood, een bult op mijn voet, pijnlijk om te lopen. Enigste lichtpuntje: de zwelling is al iets minder en iets minder pijnlijk.

Daarjuist gebeld naar mijn stageplaats, om te zeggen dat ik morgen en zondag niet kon komen. Beetje moeilijk als je in geen enkele schoen kan. Krijg ik daar ineens te horen dat ik nu blijkbaar ineens toch stagedagen ga moeten inhalen. Eerst was dit niet het geval, doordat het blokperiode is dan. Nu moet ik stage lopen tot 20 ipv 17 december, dus ook werken op mijn verjaardag. Daarnaast moet ik de volgende 2 weken 6 dagen per week werken, dus maar 1 dagje verlof in de plaats van 2. Hallo, niemand die dit raar vindt? Ik heb een helse ontsteking in mijn voet door TE VEEL te moeten werken! En dan nu nog een dag meer werken in de week.

Pfff, kheb steeds minder zin in de resterende stagedagen!
Komt daarbij nog dat ik steeds supermoe en futloos wordt door die antibiotica, en nu mag ik nog harder blokken doordat mijn blokperiode vermindert! Pfff!

Sorry trouwens voor de steeds negatieve berichtjes hier!

15:07 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

30 november 2010

Ejsa en stageproblemen

Pfff een stageperiode loopt ook nooit zonder moeilijkheden hé! Mijn stage is sinds gisteren 3 weken bezig, nog 3 weken te gaan. Al 3 weken rondlopen met pijn in de voeten, blaren overal en alle mogelijke botjes in mijn linkervoet die pijn doen. Tot zondagmiddag was het nog te doen. Ik legde steeds plakkers op mijn voeten en vertrok. Even doorbijten was het, maar na een eindje voelde je de pijn minder (alhoewel, je wende eraan, en je kunt nu eenmaal niet 8u per dag liggen mekkeren over de pijn aan je voeten).

Tot zondagmiddag. Rond 15u kreeg ik ineens een enorme kramp in mijn linkerbeen. Zo'n kramp die vanuit de toppen van je tenen tot aan je bovenbenen te voelen is! Enorm veel pijn deed het. Ik nog een uur doorgewerkt, wat moet je anders doen. Eenmaal thuisgekomen direct iets gegeten, zalf gesmeerd en in mijn bed gekropen. 18u was het, en ik lag te slapen. Pijn dat dat deed!

Gisterenmorgen opgestaan, en de zalf had geholpen. Alle krampen in mijn been waren weg. Oef! Tot ik mijn voet op de grond zette. Kben juist niet gevallen, omdat ik nog terug op mijn bed kon springen. Een enkel die ongeveer 3 keer zo dik zit als normaal en bloedrood staat. Geen enkele schoen waar ik nog inpaste, mijn voet kan ik niet op de grond zetten, zelfs niet zonder erop te leunen. Ejsa dus naar de dokter gebracht. Conclusie: een onderhuidse ontsteking van mijn enkel, een serieus ernstige. Gevolg: Ejsa is thuis tot en met vrijdag. Zit serieus onder de antibiotica en moet regelmatig heel haar enkel en hiel ontsmetten.

Nog een geluk dat gisteren mijn stagebegeleider naar mijn stageplaats kwam. Zo weet hij ook direct dat ik een week niet kan werken en moet ik niet gaan mailen/bellen enz... De laatste weken stage (nog 2 dus ipv 3) zal ik dan iets harder moeten werken. Pff, niet echt een goed idee hé met de staat van mijn linkervoet nu maar kom. We zijn nu een dagje verder en mijn voet is nog niets verbetert. Normaal moet ik pas maandag terug.. Maar ja, dat wil zeggen dat ik dan zaterdag en zondag normaal al terug 8u gewerkt heb, heel de tijd rondlopend... Momenteel zie ik mezelf dat echt nog niet doen, wetende dat ik nog steeds niet op mijn voet kan staan of hem zelfs niet gewoon plat op de grond kan zetten.

Waarschijnlijk dus morgen of overmorgen terug naar de dokter, waar ze waarschijnlijk de plaats van infectie gaan moeten opensnijden ofzo en dan ontsmetten.. T worden nog leuke dagen vrees ik... Enigste klein voordeel: beetje extra tijd om de examens al voor te bereiden. Maar dan had ik toch liever 2 pijnloze voeten gehad, denk ik.

12:07 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

27 november 2010

Ejsa en de zoektocht naar een vakantiejob

Hey iedereen,
Ejsa is op zoek naar een vakantiejob als hotelreceptioniste.En momenteel is het best wel spannend aan het worden. Ik en een klasgenote hebben een mail gestuurd naar een hotelketen met de vraag of ze voor ons geen vakantiejob hadden in Frankrijk. We hebben een mailtje teruggekregen dat dat eventueel wel zou kunnen lukken (we studeren ervoor, zijn er vroeg bij, hebben er zin in...)  en dat we nu een franstalige cv en motivatiebrief moeten sturen naar haar, en dat ze dat dan doorstuurt naar de franse personeelsdienst. Zou toch super zijn, een maandje in Frankrijk werken! Mijn cv en motivatiebrief zijn ondertussen in orde, nu is het afwachten op het volgende mailtje hé! Spannend! I'll keep you posted!

Oja, de nieuwe van Bruno Mars, Grenade is opnieuw GE-WEL-DIG!

12:24 Gepost door Ejsa | Commentaren (0) |

20 november 2010

Ejsa en het tijdstekort

Nog eens een kort berichtje posten...
Alles is zo druk momenteel. 8u per dag werken, tussendoor stageverslag maken, schoolwerk doen, echt niet normaal. Buiten werken en school staat er zo weinig op het programma momenteel. Best wel jammer, ik mis het sociale contact met mijn vrienden, maar jah... Als je gewoon geen tijd hebt om af te spreken....
Dit weekend 2 keer de avondshift, tot 24u, volgende week hopelijk terug wat rustiger aan, we zien wel!
Groetjes en hopelijk tot snel,

Ejsa!

12:11 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |