15 november 2010

Ejsa en nieuwe schoenen

Na 4 dagen van 8 uur rechtstaan en kilometers rondlopen had ik vandaag eindelijk nog eens een vrije dag. En geloof me, het was nodig. Ik zat er fysiek en mentaal een beetje door. Mijn voeten deden echt al 3 dagen superveel pijn, ik kon gewoon niet meer normaal rondlopen. Daarnaast heb ik echt het gevoel dat mijn stage niet zo vlotjes loopt.. Ejsa en borden dragen, dat gaat gewoon niet samen. En aangezien ik nogal perfectionistisch ben aangelegd en dus alles zo goed mogelijk wil doen, is dat best wel balen. En dus had ik gisteren een moeilijke dag... Ik heb het gevoel dat ik al bijna aan mijn maximum zit van dingen die ik kan, en da's niet goed, na amper 1 week stage. Nog 5 te gaan.. Pfff

Vandaag dan maar om een paar nieuwe schoenen geweest, want dat ene paar kan ik echt niet meer verdragen. En geloof me, er waren 6 schoenwinkels nodig om iets te vinden. Want je moet maar eens proberen een paar zwarte schoenen te vinden, platte, zonder hak, in een maat 41. Zottewerk. Als je er dan al vindt, zijn het echt van die bomma-schoenen, helemaal onmodieus. En ik had liever schoenen die ik na die 6 weken ook nog kon dragen. Afin, uiteindelijk toch een paar van gabor gevonden die goed zaten. Best, zo kan ik mijn voeten morgen toch een beetje ontlasten.

We zien wel wat morgen brengt zeker, waarschijnlijk moet ik weer in de zaal staan, geen zin erin maar ja. Dat worden nog 5 lange weken, jammer genoeg.

Groetjes!

17:28 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |

11 november 2010

Werken werken werken

Vanaf deze middag tot zondagavond werk ik iedere dag, en het zal druk worden. Verlengd weekend, een volgeboekt hotel en een druk bezocht restaurant. Vanavond waarschijnlijk dus voor het eerst in het restaurant zelf staan en 'balanceren met de borden'. We zullen wel zien hoe alles verloopt zeker?
Geniet allemaal van jullie verlengd weekend!

Verder ontdekte ik laatst zangeres Katy B, deze song is echt goed!

10:20 Gepost door Ejsa | Commentaren (3) |

09 november 2010

Eerste stagedag

Gisteren was een dag van vele emoties. Alles begon met stress. Véél stress. Meer stress dan tijdens de examens. Want het is toch iets, zo ineens binnengesmeten worden in een nieuw bedrijf. Waar je niemand kent, direct moet meehelpen en zien dat je geen fouten maakt. Héél de dag door heb ik me beziggehouden met tv-kijken, muziek beluisteren en andere dingen. De tijd ging tergend traag voorbij. Leren ging niet, concentratievermogen was een dagje afwezig. Rond 16.00u mocht ik dan eindelijk vertrekken. In de gietende regen. Great. Dan maar een regenbroek en mijn skivest aangetrokken, waardoor ik toch droog toekwam. Daar ben ik direct zeer vriendelijk ontvangen geweest, ik mocht direct de ontbijttafels dekken. Daarna alle kaarsjes aangestoken in het restaurant, korte rondleiding gekregen. Véél nieuwe mensen ontmoet (waarvan ik de namen echt niet allemaal onthouden heb). Rond 19.00u was er dan een receptie voor een seminarie, wat drankjes uitschenken, dan de receptiezaal opstellen en uiteindelijk dranken serveren. Tussendoor ongeveer 100 handdoeken geplooid.. Moet ook gebeuren hé!

Rond 23.00u mocht ik dan naar huis terugkeren, aangezien zowel de mensen van het seminarie als die uit het restaurant weg waren.
Thuis dan nog iets gegeten ( dat worden rare eetgewoontes die ik ga kweken) en een aflevering van aspe bekeken. Daarna in mijn bedje gekropen, de benen deden toch wat raar, na 8 u aan 1 stuk rechtstaan.
Swat, de eerste dag heb ik toch goed overleefd, donderdag moet ik terug. Waarschijnlijk moet ik dan opdienen in het restaurant, dat zal wat anders geven.

Vandaag dan beetje woordenlijsten gemaakt voor school, 't is toch beter dan niets doen hé. Ons voorlopig examenrooster staat trouwens al online, examens tot 27 januari. En dan 3 dagen later studiereis naar Berlijn. Moesten ze dat nu ook persé in onze lesvrije week plannen? Nuja die 3 dagjes Berlijn zullen ook wel ontspannend zijn zeker?17:33 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

08 november 2010

Stress!

Oké, ik val in herhaling. Maar ik ben echt een serieus stress-beest op dit moment. Lang, lang geleden dat ik nog zo gestresst heb voor iets. Examens zijn er niets tegen! Pfff
Duimen jullie mee dat alles goed gaat straks? Om half 5 begin ik, tot 00.00u.
Thanks!

11:46 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |

04 november 2010

Ejsa en de voorbijvliegende tijd

Dju toch, alweer een week vakantie die bijna volledig gepasseerd is. Een paar uurkes studeren, eens naar 't stad gaan, iets gaan drinken, werken voor een groepswerk en boem, vakantie is quasi gepasseerd. Als ik begin te denken aan al het schoolwerk dat ik ging doen voor school, dan begint de paniekaanval toch gevaarlijk dichterbij te komen. Tijdens de stage is er nu ook niet zo heel veel tijd, tussendoor nog stageopdracht oplossen ook...
Stage, die maandag al begint.. again panick attack. Kben er totaal nog niet klaar voor, emotioneel gezien dan. Ksta in een van de beste restaurants in de buurt hier, en voor iemand met 2 linkerhanden die steeds met borden moet balanceren is dat echt niet goed, ECHT NIET! Ze gaan daar wat meemaken met mij; ik zeg het u!
Na zelf te mailen heb ik trouwens eindelijk mijn stage-uren, en ze vallen redelijk goed mee. Maandag werken van half 4 tot middernacht, donderdag van half 4 tot 11 en dan vrijdag tot zondag van 10 tot 6.
En dus 2 vrije dagen. Waar ik echt waar voor school moet werken, MOET!
Nu nog een paar teksten Engels samenvatten en dan rustig tv kijken, beetje ontspanning moet ook kunnen hé! 

Remembering_Autumn_by_ScorpionEntity.jpg

Nieuwe clip van de week is de nieuwe van Katy Perry- Firework
Supermooi liedje en een mooie clip! Bekijk de video hier

18:58 Gepost door Ejsa | Commentaren (2) |