28 oktober 2010

Walk away

Zelfs na het duizenden keren te beluisteren blijft het een zaige plaat!

14:58 Gepost door Ejsa | Commentaren (4) |

26 oktober 2010

Ejsa en een klein vreugdesprongetje

Ejsa is blij, moe en opgelucht. Het groepswerk is bijna klaar. Nog enkel 3 artikels zoeken die in bijlage kunnen, alles nog 1 keer overlezen en afprinten. Dat zal ook wel nog eventjes tijd in beslag nemen... aangezien ik 4 documenten in elkaar moet passen... (pagina's die wel genummerd mogen zijn, andere dan weer niet, dat zijn allemaal verschillende documenten aanmaken hé, daar houden docenten geen rekening mee!)

Maar het grootste werk, samenvoegen, lay-out's aanpassen, de tekst zelf typen... Allemaal achter de rug! Wat me extreem happy maakt en waardoor ik zin krijg in een klein vreugdesprongetje.

Een kleintje ja, de grote vreugdesprong zal ik waarschijnlijk vrijdagmorgen in de aula maken, wanneer ik het werk, ingebundeld afgeef aan de receptie!

Nu kan ik mij eindelijk terug ten volle concentreren op het examen van donderdag en het proefexamen van vrijdag! Yes! Leuk vooruitzicht! Niet dus :D

Groetjes!

17:30 Gepost door Ejsa | Commentaren (0) |

24 oktober 2010

Eerste examen

Donderdag is het alweer zover, het eerste examen van het 2e jaar. Alles gaat ook zo snel hé!
Aangezien ik gisteren geen tijd had, wordt het vandaag een dagje blokken!
Duimen jullie mee dat alles er vlot in gaat? :)

11:16 Gepost door Ejsa | Commentaren (5) |

22 oktober 2010

Groepswerken...

Voor ons groepswerk Wew heb ik de taak van groepsleider op mij genomen. Niemand anders wou het doen en eigenlijk vond ik dit zo erg nog niet. Zo heb ik controle over alles wat er gebeurd en heb je steeds een goed overzicht over hoe ver je staat. Donderdag moet het ingebonden ingediend zijn, en nu is het voor sommige groepsleden nog altijd te veel gevraagd om hun tekst door te sturen.
Ik ga nog uitvliegen hé tegen die mensen! Zij moeten enkel een stukje tekst doorsturen, zich niet bezig houden met lettertype, lay-out, eindwerkvoorschriften, bijlages, paginanummering...

Stuur die handel gewoon door jong, ik ga daar echt niet tot woensdagmiddag laat aan werken hé!
Voila, das al een beetje frustratie minder. Nu nog maar eens een mailke sturen naar iedereen waar de teksten blijven... Zucht!

19:41 Gepost door Ejsa | Commentaren (4) |

21 oktober 2010

een moeilijke dag...

Ejsa wou dat het al morgen was. Dat ze vandaag kon vergeten. Niet dat er iets ergs is gebeurd ofzo, maar ik heb gewoon een enorme baaldag. Iedereen heeft af en toe wel zo'n dag zeker?
Deze morgen superhard naar school mogen fietsen, omdat mijne wekker niet is afgegaan. En ja, ik had hem gezet. En ja het geluid stond aan. Maar mij wekken, nee, dat deed het ding niet vanmorgen. Eenmaal aangekomen op school nog 10 minuten mogen wachten op de leerkracht, wat eigenlijk inhoudt dat ik zelfs aan een normaal tempo fietsen nog op tijd was geweest. Balen. Daarna tijdens het dialoogje Engels op mijn vingers gekregen door een stomme fout die ik maakte. Ja ik weet echt wel dat ik fout was, maar als je tijdens een telefoongesprek iets verkeerd zegt praat je toch ook gewoon verder, je kunt toch moeilijk tussendoor even zeggen: oh, i'm sorry miss, that was wrong, I will repeat this sentence? Swat, dankzij die van Engels ging mijn humeur nog meer naar beneden. Daarnaa tijdens boekhouden bijna in slaap gevallen van saaiheid, kwas gewoon niet aan het volgen, ineens moest ik natuurlijk antwoorden, wat ik anders nooit moet doen omdat ze weet dat ik volg en meedenk.
Afin, vanmiddag dan nog eens mijn warm eten moeten heropwarmen omdat broer een half uur eerder thuis is en hij altijd het warm eten krijgt en niet ik. 'S avonds eten als iedereen thuis is is blijkbaar geen optie.
Nu nog een middagje werken voor school, yes, today was a great day!

Nuja, kga nog een paar blogs bezoeken en beetje toffe muziek luisteren, je weet nooit dat mijn humeur plots weer een normale hoogte bereikt :D

Tot snel!

tired_time_by_utopic_man.jpg

17:33 Gepost door Ejsa | Commentaren (1) |